Co teraz kupić, na co zwrócić uwagę jeżeli chodzi o laptopa do użytku domowego ?
Nie gram w gry, czasami coś napiszę, głównie oglądam filmy itd
Teraz mam Lenovo G500, w pracy też jakieś Lenovo z Windowsem 10.
Aha, wyświetlacz o jakiejś normalnej wielkości, nie jakiś mini mini
Cena z oprogramowaniem do 1500 zł
Zmieniony przez - Andromedaa w dniu 2017-10-23 18:24:22
Dzisiaj bez dysku SSD to ciezko zyc. Komputer bardzo szybko startuje, zre duzo mniej pradu = dluuuuugi czas baterii.
Zobacz też ofertę na Morele.
No i j/w SSD koniecznie
Z procków nie bierz jakiejś taniej sieczki. Ja sam mam w Dellu Latitude 3340 najsłabsze i3 i ten komputer chodzi jak skończone gvwno. Nie ma SSD, co skutkuje tym ,że stary Lenovo sprzed 10ciu lat na core 2 duo startuje i chodzi szybciej od tego nowego złoma. tak samo strzeliła sobie w stopę koleżanka. Miała Toshibę Satelite z 2011 roku na pierwszej i7. Teraz przesiadła się na jakąś nową sraczkę Lenovo na jakimś i5. I ten Lenovo chodzi o 30 % wolniej!
Więc tak obecny laptop z racji wieku i podzespołów zasługuje na rynsztok (10letni asus f5), wiec poszukuje czegoś nowego, tylko nasuwa sie pytanie co wybrać? Laptop głownie do użytku domowego i poszukiwania informacji w necie ściągania jakiś dupereli i czasami pracy na molo wymagających programach, budżet tak do2700 polskiej waluty
Zmieniony przez - zeus22 w dniu 2018-10-16 12:11:10
czarna e(L)a znaczek cwela