FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 15848 razy ¬

ROZRYWKA | Zdrowie
Laserowa korekcja wady wzroku - pytania i odpowiedzi 
[powiadom znajomego]    
Autor "Laserowa korekcja wady wzroku - pytania i odpowiedzi"   

mu_niek
 Wysłana - 13 kwiecień 2012 13:50      [zgłoszenie naruszenia]

I mi się wydaje, że jeśli już rocznikowo masz te 21, to nie będzie tu dużego problemu. Ja się zapisałem w końcu na konsultacje, Ty też powinieneś. Nie ma co się zastanawiać, bo tak sobie mile gadamy a tu się okażę, że oko się do zabiegu nie nadaje. Mam konsultacje w następny czwartek.

chudini3
 Wysłana - 13 kwiecień 2012 15:05      [zgłoszenie naruszenia]

Daj znać co na takiej konsultacji jest, jakie badania robia itd.

BukOjciec
 Wysłana - 23 kwiecień 2012 12:44      [zgłoszenie naruszenia]

Na kwalifikacjach przejdziesz: badanie ostrości wzroku, autorefraktometr, pachymetrię, badanie przedniego i tylnego odcinka oka, ocenę obwodu siatkówki, topografię rogówki, w niektórych przypadkach pole widzenia.

Są ludzie i są taborety.

mu_niek
 Wysłana - 25 kwiecień 2012 11:45      [zgłoszenie naruszenia]

Byłem i się zakwalifikowałem! Umówiłem się za miesiąc od badań, bo chcę jeszcze kasę uzupełnić. Badania dokładnie te o których pisał BukOjciec. Ogólnie jestem bardzo mile zaskoczony podejściem do pacjenta. Wszystko mi tłumaczono, wiedziałem czego się spodziewać itp. nice :)

Envire
 Wysłana - 25 kwiecień 2012 12:05      [zgłoszenie naruszenia]

Przy takim zabiegu odczuwa się jakiś dyskomfort? Z tego co widziałem to wsadzają ci oko w taką oprawkę i majstrują przy nim, to pewnie nieźle stresuje.

mu_niek
 Wysłana - 26 kwiecień 2012 11:35      [zgłoszenie naruszenia]

Dyskomfort na pewno tak ale za to na pewno nic nie boli :). A i zabieg szybko trwa więc pewnie tak strasznie nie jest. Widziałeś filmik na youtube? jest też część druga. Warto zobaczyć co człowieka czeka.

BukOjciec
 Wysłana - 26 kwiecień 2012 23:31      [zgłoszenie naruszenia]

Sądząc po braku brody i innych męskich cech i zachowań po znieczuleniu (wrzaski, śpiew, opowiadanie świńskich dowcipów) to leżące to nie ja. Chociaż mogli mi wtedy zrobić wszystko, nawet sfilmować w czarnym biustonoszu...

Są ludzie i są taborety.

mu_niek
 Wysłana - 30 kwiecień 2012 11:00      [zgłoszenie naruszenia]

Aż tak:)? Ale człowiek chyba jest w pełni świadomy? dostałeś coś na tzw. rozluźnienie?

BukOjciec
 Wysłana - 30 kwiecień 2012 21:58      [zgłoszenie naruszenia]

Było znieczulenie, bo inaczej bym się zamrugał na śmierć. Świadomość jest w "odmiennym stanie", tzn. miałem chyba wrażenie, że cały czas mrugam powiekami, chociaż by ło to fizycznie niemożliwe. Wesoło, jednym słowem.

Są ludzie i są taborety.

chudini3
 Wysłana - 4 maj 2012 13:47      [zgłoszenie naruszenia]

Wie ktoś może już czy wymogiem kategorycznym jest ukończenie 21 roku zycia?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 12 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Laserowa korekcja wady wzroku - pytania i odpowiedzi

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12