Autor |
"Laski są po***ane" |
|
yo3k
|
|
Kazda ma swojego bzika, kazda tak z natury ma ;) da sie przezyc :)
|
Avantee
|
|
W dupie ją mam, jak ona mnie olała, tak teraz bedzie miala pinda pod górke ze mną. Już nowa na oku, a nawet dwie
Zmieniony przez - Avantee w dniu 2007-07-27 13:57:17
Zmieniony przez - Avantee w dniu 2007-07-27 13:57:35
|
VLAD.IV
|
|
i to jest dobre podejscie
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
tencza_a
|
|
szkoda że ma się jak ch*uj do rzeczywistości w przypadku tego kolesia  |
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
niestety, pewnie to wersja dla prasy
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
tencza_a
|
|
co nie przekreśla go że za pare lat...  |
 |
|
|
Mistmare
|
|
strata czasu to ciągłe plątanie się w związki. |
 |
|
|
Avantee
|
|
W srode spotkalem sie z moją ex, a od poniedzialku spotykam sie z laską ktorą olałem pol roku temu. Nie mam zamiaru przed nikim sie tlumaczyc, wierzyc nei musicie, ale odkąd pamietam to dluzej niz 2 tygodnie sam jeszcze nie bylem ;)
|
szowar
|
|
Ja tam jak idę na impreze gdzieś to dziewczyny nie biore ,po prostu ona nie przepada za moimi kumplami i nie lubi animals party :). Ale naszczescie jakos nam sie uklada gdzies z 7 miesięcy z nia jestem.
|
GunGun
|
|
Miałem kiedys panne - taką pocieszną istote. I robiła co chciała. Tzn. na wszystko jej pozwalałem. A pozwalałem jej na wszystko tylko dlatego, że wiedziałem, że nie wywinie żadnego numeru. I znałem ją na długo przed wejściem z nia w związek. I tak ja sobie siedziałem u siebie w domu, ona sobie szła z koleżankami na impreze i czasami dopiero na drugi dzień mi pisała, że była tu i tam na imprezie. Ja też tak robiłem. Związek skończył sie po ok. 7 miesiącach dlatego, że ja znudziłem sie nią ona mną. Związek sie skończył na przyjacielskiej stopie i do dziś jestesmy dobrymi znajomymi.
Ale to tylko wyjątek potwierdzający regułę. Ani wczesniej, ani później juz nie byłem w takim związku.
Baby mówią, że to źle jak chłop trzyma krótko, beee itp. itd. Ale jak baba trzyma swojego na smyczy to jest ok, tak?
Tak jest z moim znajomym. Aż żal chłopa. Gdzie by nie wyszedł, dobrze nie zaczne z nim rozmawiać i teleon - "gdziue jestes?" z "jakim kolega?", "dlaczego tak późno sie z kumplem spotykasz?" kiedy w domuu bedziesz" i tak jeszcze pięcrazy zadzowni zanim skończymy rozmawiać. A ten sie jej tłumaczy, ze wszystkiego - "za 5 minut będe" i do mnie mówi - kurde ide do chaty bo zaraz znówu będzie dzzwonić. I leci. Cyrk
baby to chooooje i czesc
|