FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 16106 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Laski są po***ane 
[powiadom znajomego]    
Autor "Laski są po***ane"   

yo3k
 Wysłana - 28 lipiec 2007 12:28      [zgłoszenie naruszenia]

jw. tez mam takiego kumpla, identyczne teksty i telefony...jak mowilem zerwij z nia to mowi: nieeeee, no to niech sie meczy...
Raz u mnie byl pilismy 2 piwko , gadalismy, ona zdazyla zadzwonic juz 2 raz z opieprzeniem co on tam jeszcze robi, ze jej sie nie podoba muzyczka w jego telefonie(jak sie do niego dzwoni slychac muzyke) i ze ma wyjsc stamtad...Co on zrobil? dobrze Kochanie wylacze muzyke i juz ide... i wyszedl :D

Zmieniony przez - yo3k w dniu 2007-07-28 12:29:20

pieniądze szczęścia nie dają...szczęście daje ich wydawanie ;)

Gumis777
 Wysłana - 28 lipiec 2007 12:29      [zgłoszenie naruszenia]

"Laski są po***ane "

co ty nie powiesz

American Dream !!! (ten zly) Umoralniacz no.1
--------------------------------
Kiedys dalbym sobie za nia reke obciac.. i wiesz co? I bym teraz k*rwa nie mial reki. %-)

Znawca -

Avantee
 Wysłana - 28 lipiec 2007 13:17      [zgłoszenie naruszenia]

Z ta moją ex zaczęlo sie od tego, że pojechalem z kumplem na chwile na koncert na jakis cmentarz w Tychach. W sumie to nei mozna bylo nazwac nawet koncertem, bo kumepl gral tylko na trabce, jak ludzie szli z trumną. Trwalo to wszytko moze z godzine. Napisalem jej, ze jade do tychow, a potem moze skoczymy z kumplem do bielska na chwile jeszcze. Była wsciekla, ze sie jej nie spytalem o zgode, czy moge jechac A co to ja jestem, pies?? Wqrwiaja mnie panny, ktore każa sie spowiadac z kazdej minuty osobno

Zmieniony przez - Avantee w dniu 2007-07-28 13:19:02

Kręcioła

xxfeciaxx
 Wysłana - 28 lipiec 2007 13:20      [zgłoszenie naruszenia]

to ich wina,ze daja sie tak podporzadkowywac i pozwalaja sie tak ostro kontrolowac przez dziewczyny,ktore maja 24h paranoje

Avantee
 Wysłana - 28 lipiec 2007 14:11      [zgłoszenie naruszenia]

A najbardziej wqrwilo mnie, jak powiedziala, ze idzie na dyskoteke, bo wg niej, jesli ja jade z kolegą gdzies bez jej wiedzy, to ona moze isc na dyskoteke z kolezanką

Kręcioła

NiePytaj
 Wysłana - 28 lipiec 2007 14:22      [zgłoszenie naruszenia]

norma :D

ale przeciez Tobie to odpowiada... czy nie..?

Sila plynie z krwia duma razem z nia.

Avantee
 Wysłana - 28 lipiec 2007 14:43      [zgłoszenie naruszenia]

Przejzalem na oczy, teraz soebie po niej pojade

Kręcioła

CTA
bluesuit
 Wysłana - 28 lipiec 2007 15:20      [zgłoszenie naruszenia]

nie mów hop...

Ekspert -

ferfecl
Don Ferfeclo
 Wysłana - 28 lipiec 2007 22:08      [zgłoszenie naruszenia]

moja laska jak na początku chodziła na imprezy to się mocno obawiałem... raz doszło do nieprzyjemnej akcji, bo zrobiła coś co wg mnie jest niedopuszczalne... Potem trochę z nią połaziłem na imprezy. Ja też nie jestem imprezowiczem właśnie i trochę ciężko było... Kilka razy była sama i jest wszystko ok. Myślę że to zależy od rozmów z partnerką. Trzeba duużo rozmawiać, przekonywać, uświadamiać o swoich poglądach, oczekiwaniach i tym jak to może się skończyć. Dużo rozmawiać i poznawać się wzajemnie. Z drugiej strony ważne jest to jak długo i jak blisko ludzie są ze sobą.

Ile ciśniesz na klatę że taki mądry jesteś!?
Najzajefajniejszoświetny koleś %-)

Avantee
 Wysłana - 29 lipiec 2007 09:51      [zgłoszenie naruszenia]

Skad masz pewnosc, ze twoja laska drugi raz nie zrobila czegos, co w twoim mniemaniu jest niedopuszczalne??
Wiem juz doskonale, ze moja ex nie ma nikogo. Nie zostawila mnie dla innego lecz ze wzgledow problemow z wlasną psychiką.

Kręcioła

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 18 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Laski są po***ane

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18