Autor |
"Laski są po***ane" |
|
CTA
|
bluesuit
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
Napisał że garbisz się w drugą stronę i lubisz kręcić salta wyskakując z autobusów.
Przykro mi |
 |
|
|
CTA
|
bluesuit
|
|
autobus autobusem,
ale ****a że chodze jakby dupą przed czymś uciekał to już nie prawda  |
Ekspert -
 |
|
|
bigluchna
|
|
tak gdzieś do początkowych postówja . czemu nie puszczać jej samej, jak miałam chłopa który nie chciał mnie puszczać (jakieś zazdrości, eh) to nie mam chłopa.
ja lubię imprezy, a żeby zabawniej było to on też, a podczas bycia ze sobą nic się nie działo, a nudy to ja nie lubię
yo3k, wlasnie wczoraj bylem na imprezie... zaczynam sie wkurzac w jakis dol popadac chyba.... :P nosz kurde 3/4 na dysce bylo zajetych , ta 1/4 to albo pasztety, albo cos z nimo nie tak, no i pare nie chcialo tanczyc...
może nie wczoraj ale w zeszłym tygodniu byłam na imprezie... zaczynam się wkurzać... nasz kurde albo byli niscy, wysocy ale "niespecjalni" bądź zajęci lub tylko stali pod ścianą i chlali piwo się gapiąc. różne są problemy
 |
|
|
torben008
|
|
le ja i idz sie ***ać jak cie zostawiła to znaczy ze nie jest ciebie wart |
 |
|
|
al-jazeera
|
|
|
|
CTA
|
bluesuit
|
|
Ty już kiedyś tego nie pisałaś/eś czasem?
Zmieniony przez - CTA w dniu 2008-03-18 22:42:23 |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
To jest inso, nie ma lekko, nowa.
Jeśli spodziewasz się wzajemnego poklepywania się po pleckach idź gdzie indziej; to forum powstało w celu internetowego napinania się, a nie samopomocy, im prędzej to zaakceptujesz, tym lepiej. |
 |
|
|
oziboy
|
|
Wszedłem w ten temat żeby trochę się pośmiać a tutaj... tylko jakieś wyrazy współczucia. Jeśli ktoś znajdzie w tym temacie jakieś fajne pojechania sobie wzajemnie to proszę o podanie stron.
Z góry dziękuje.
|
Sadomaczo
|
|
Jak mi panna kiedyś zadała pytanie czy wybaczył bym jej zdradę, to bez zastanowienia powiedziałem że tak. Zdziwiła się mocno. To jej wytłumaczyłem że gdyby mi na niej zależało to bym się może zastanowił. W jej wzroku można było zobaczyć że poczuła się jak sponiewierana korva z długim stażem. No i oczywiście po jakimś czasie wyszło że zdradzała mnie z jakimś fagasem z pracy.
Takie pytania w stos do mężczyzny to nie tyle pytania co sprytne uświadomienie partnera że jest kołem zapasowym ;)
Zmieniony przez - Sadomaczo w dniu 2008-03-19 20:30:51 |
 |
|