Autor |
"Laski są po***ane" |
|
stanowisko
|
|
ale czy np Ty chcialbys być takim "oparciem" ??
takim hmm..Zabezpieczeniem ?? |
 |
|
|
mmaassoonn
|
|
Byłem czymś takim
nigdy tego nie powtórzę
to po prostu taki kaprys laski która nie chce zostać sama na lodzie po rozpadku nazwijmy to umownie "związku".
A facet cóż, cały czas robi sobie nadzieję, nie myśli o niczym innym, z czasem laska zaczyna jeszcze bardziej motać, odkładać na późniejszy termin powrót....nie polecam tego nikomu. |
Ekspert -
 |
|
|
basikaniol
|
|
ale to co jak ty jesteś młotek i masz lenia to ona ma z Tobą jak pies siedzieć w domu?? powalone trochę w takim układzie ty tez nie idziesz i siedzisz nia:/ no sory,są ludzie i ludzie...złe doświadczenia macie i tyle :>
Mnie by wkurzało tego typu ograniczenie...nie chce być uwiązana
|
|
stanowisko
|
|
tez nie polecam i nigdy w zyciu nie stane sie takim zabezpieczeniem :/
albo kobieta jest ze mna na dobre i na zl albo nie jest wcale:/
jak sie wszystko ladnie, pieknie uklada to co jest ze mna ? a jak pozna kogos nowego albo sie cos je.bie to co juz przerwa 2 tygodniowa by sie przydala?? |
 |
|
|
mmaassoonn
|
|
no sory,są ludzie i ludzie...złe doświadczenia macie i tyle :>
oj własnie tak myślałem po pierwszej takiej akcji w moim życiu, powtórzyło się to. Dlatego wolę patrzyć sceptycznie na pomysł puszczania laski samej na imprezę. Z koleżankami, no niech będzie...Ale z kolegami to marny pomysł... |
Ekspert -
 |
|
|
timo6
|
|
babe trzeba trzymac krotko bo jak sie troche spusci ze smyczy to zaraz gdzies da dupy
nie maja honoru ******lone szmaty
im do ***ania wystarczy kawalek chaty
Znawca -
 |
|
|
gienek78
|
|
Zapewniala mnie o bezgranicznej milosci - jak ci kobieta takie coś mówi, to oznacza to, że w danej chwili (w tym dniu) cię kocha. Jutro może jej się całkowicie odmienić. Dlatego ja nie biorę nigdy dosłownie tego co mówią kobiety.
 |
|
|
mmaassoonn
|
|
Zapewniala mnie o bezgranicznej milosci - jak ci kobieta takie coś mówi, to oznacza to, że w danej chwili (w tym dniu) cię kocha.
tzn że najprawdopodobniej sama się okłamuje wkręcając samej sobie że tak jest
na szczęscie w towarzystwie fajnego faceta na imiprezie szybko zapomina o swojej "dozgonnej miłości" |
Ekspert -
 |
|
|
basikaniol
|
|
W tym momencie najeżdżacie na babki a sami święci nie jesteście,przynajmniej nie którzy i tak można ciągle... Jak trafisz na szmatę to masz przesrane i tyle, ale czasem trafi się normalna.Ja nie trzymam nikogo na smyczy i nie życzę sobie tego wobec siebie,może zbyt ufna jestem, ale nikt nie lubi takiej kontroli.Kontrolują nas wszędzie to niech chociaż w życiu osobistym będzie trochę luzu (ale należy pamiętać, że czasem trzeba okazać trochę chęci i chodź się nie lubi iść z tą drugą osobą tam gdzie ona chce wtedy nie będzie jazd)
Nie podoba mi się też stwierdzenie, że babę się trzyma krótko...to tak jakbyś o psie mówił a to też człowiek to sory, ale takie pisanie świadczy o braku kultury i inteligencji..
|
|
mmaassoonn
|
|
A i przyznać oczywiście muszę że mam złe doświadczenia. |
Ekspert -
 |
|