Autor |
"Laski są po***ane" |
|
Avantee
|
|
behemot- to ona przestala do mnie dzwonic. Zabiegala o moje wzgledy, bo jej sie podobam. Prawda, zaniedbalem ja troche, ale tylko tym, ze nie mialem ochoty bawic sie po dyskotekach.
Poje.bana szmata
|
Grezegor
|
|
a jaka jej dales alternatywe na dyskoteki? ;] |
 |
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
basik - nie mam złych wspomnień z imprezami, ale rozumiem, że po prostu nie masz argumentów na poparcie swoich tez, dlatego wyjeżdżasz najprostszym "nie moja wina, że macie złe doświadczenia"...żałosne to trochę
Wszystko rozpadało się u mnie z zupełnie innych powodów.
Po prostu puszczanie dziewczyny samej na imprezę = zdrada, to reguła, która potwierdziła się już chyba w wystarczającej ilości przypadków?
|
|
basikaniol
|
|
Behemot_ ----rozumiem Cię, ale twoje podejście mi nie pasi,nie uogólniaj wszystkiego
właśnie autorze co zaproponowałeś jej w zamian tych dyskotek bo jak siedzenie z Tobą w domku to nudne spędzanie czasu...trzeba się czasem wyrwać
|
|
gienek78
|
|
Problem jest taki:
Facetowi jak zależy to unika sytuacji gdzie może coś głupiego zrobić (np. nie włóczy się z kumplami po imprezach). Ja znam siebie i wiem, że impreza, muzyka, wódka i kobiety mogą w konsekwencji doprowadzić do tego, że zrobię jakąś głupotę. Kobieta zachowuje się tak jakby nie potrafiła logicznie myśleć - co prawdaż niby kocha ale lubi jak coś się dzieje.
No i idzie na impreze sama a tam może ją zbajerować jakiś typ, alkohol, muzyka i wychodzi głupstwo.
Po prostu to jest tak jak z prowadzeniem samochodu. Nie potraficie tego bo macie kłopoty z wyobraźnią. W związkach obowiązuje was ten sam mechanizm. Dlatego kobiety, które żądają równouprawnienia w związku nie wiedzą co mówią lub nie zdają sobie z tego sprawy.
 |
|
|
basikaniol
|
|
KemesO --- słuchaj, a jaki inny argument mam podać innego nie ma, tylko takie sytuacje powodują takie myślenie.
|
|
zMar
|
|
|
|
basikaniol
|
|
ginek78 -- Dlatego kobiety, które żądają równouprawnienia w związku nie wiedzą co mówią lub nie zdają sobie z tego sprawy.
z tego wynika ze związek to uwiązanie i ograniczenie,dla mnie to doopa :/
|
|
bolande88
|
|
z tym dziewczyna sama na imprezie=zdrada to się w 100% zgadzam...
Zmieniony przez - bolande88 w dniu 2007-07-16 14:37:57 |
 |
|
|
Behemot_
|
|
jesli nie puszczanie laski samej na imprezy to wiezienie, to tak - masz racje zwiazek to wiezienie byli tacy co sie dali zlapac na slodkie pierdzenie o rownosci, zaufaniu i milosci i teraz tematy takie jak ten na forum zakladaja
Zmieniony przez - Behemot_ w dniu 2007-07-16 14:39:06
|