basik - dlaczego tak jest powiedz mi, że jeżeli laska chce sama iść na imprezę, a facet stawia opory, to zaczyna się takie ******lenie jak w Twoim przypadku, że to "ograniczenie"; natomiast, kiedy to facet idzie gdzieś, to kvrwa wielki foch, smsy co 5 minut w rodzaju "ładne są tam dziewczyny? myślisz o mnie, czy bawisz się dobrze beze mnie?"
"ograniczasz mnie!" - zwykłe ******lenie, kiedy nie wiecie jak się samej wyrwać gdzieś, bez faceta i "kontroli" - ot co
kvrwa mierzcie ludzi równą miarą
nikt tu nie mowi o caloksztalcie, mowimy o imprezach. a co do wyjscia na spacer lub piwo z kolega, to zadam proste pytanie po co ? co ma do zaoferowania taki kolega czego nie moze zaoferowac partner? jak chce kobieta z kolega pogadac to czemu nie wyjsc we 3ke. co na to dziewczyna tego kolegi ? aaaa nie ma dziewczyny, jaka szkoda
Zmieniony przez - Behemot_ w dniu 2007-07-16 14:46:45
to są po prostu osoby co źle trafiły lub nie wiedziały gdzie są granice wolności takie tłumaczenia są fajne, bo mają cechy doskonałego kłamstwa - są niesprawdzalne i szalenie prawdopodobne...co nie znaczy, że są prawdziwe
w ogóle kobiety w dużej większości to straszne hipokrytki - uwielbiają mieć zasady, ogłaszać je, wyrażać święte oburzenie z powodu ich łamania, nierespektowania...podczas, kiedy same mają je głęboko
Zmieniony przez - kemesO w dniu 2007-07-16 14:49:47
kemesO --- powiem tak dlaczego tak jest? nie wiem, ale znam wiele przypadków, że życzy tylko miłej zabawy i nie nęka w trakcie. ja robie podobnie albo czekam aż wróci i nie pytam,będzie chciał to sam powie.
Chodź przyznam,że są i takie co piszą w ten sposób co podałeś i ja tego nie rozumiem
przepraszam to całe życie ma polegać na tym że tylko z moim facetem...czasem potrzeba trochę inności by z kimś pogadać nawet o bzdetach. Jeśli cały czas przebywamy z inna osoba to prędzej czy później zaczyna nas to nudzić..i nie piszcie że nie dorosłam do związku..tylko czasem trzeba od siebie odpocząć.
Ale wariat uważa, że branie noża jest w porządku (uważa że nic sobie nim nie zrobi i pilnowanie go jest głupie i ogranicza jego prawa i jest święcie oburzony, że mu sanitariusz nie ufa bo przecież on obiecywał, że nie będzie się cioł) i oburza się na sanitariusza i próbuje mu wytłumaczyć, że się nie bedzie ciął. Ale chyba łatwo zgadnąć co się stanie jak sanitariusz uwierzy wariatowi i zostawi go sam na sam z nożem.
Zycie jedna wielka kurwa , wkolo same małe kurewki :-))
basikaniol: alez my doskonale rozumiemy droga Basiu, co to znaczy wolnosc, nie ogranicznie partnera, zaufanie i bardzo chcemy to stosowac w praktyce, tylko ze ... no jakby to powiedziec, wy nam na to swoja natura nie pozwalacie
Zmieniony przez - Behemot_ w dniu 2007-07-16 15:10:29
Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.