FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 15963 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Laski są po***ane 
[powiadom znajomego]    
Autor "Laski są po***ane"   

kemesO
Analityk
 Wysłana - 16 lipiec 2007 14:40      [zgłoszenie naruszenia]

basik - dlaczego tak jest powiedz mi, że jeżeli laska chce sama iść na imprezę, a facet stawia opory, to zaczyna się takie ******lenie jak w Twoim przypadku, że to "ograniczenie"; natomiast, kiedy to facet idzie gdzieś, to kvrwa wielki foch, smsy co 5 minut w rodzaju "ładne są tam dziewczyny? myślisz o mnie, czy bawisz się dobrze beze mnie?"
"ograniczasz mnie!" - zwykłe ******lenie, kiedy nie wiecie jak się samej wyrwać gdzieś, bez faceta i "kontroli" - ot co
kvrwa mierzcie ludzi równą miarą

zielony

Ekspert -

tyśka18
 Wysłana - 16 lipiec 2007 14:41      [zgłoszenie naruszenia]

Mam dola, ale bardziej sie ciesze, ze ją uswiadomilem o tym, ze jest szmatą

Skoro usiwadomiles jej ze jest szmata ,
czym sie martwisz , szmaty nikogo nie szanuja , bo nie szanuja same siebie ..

Ona zrobila Cie w ***a . Ktos kiedys ja zrobi tak samo !

i wtedy poczuje jakier to fajne uczucie

Jo Sem Je Nietoperek !!

basikaniol
 Wysłana - 16 lipiec 2007 14:42      [zgłoszenie naruszenia]

to są po prostu osoby co źle trafiły lub nie wiedziały gdzie są granice wolności
Co to więzienia to nie chodzi tu tylko o imprezy o całokształt choćby wyjście na piwo czy nawet spacer

nie szukaj tego właściwego mężczyzny,ale staraj się unikać tych niewłaściwych

Znawca -

Behemot_
 Wysłana - 16 lipiec 2007 14:45      [zgłoszenie naruszenia]

nikt tu nie mowi o caloksztalcie, mowimy o imprezach. a co do wyjscia na spacer lub piwo z kolega, to zadam proste pytanie po co ? co ma do zaoferowania taki kolega czego nie moze zaoferowac partner? jak chce kobieta z kolega pogadac to czemu nie wyjsc we 3ke. co na to dziewczyna tego kolegi ? aaaa nie ma dziewczyny, jaka szkoda

Zmieniony przez - Behemot_ w dniu 2007-07-16 14:46:45

uważaj na marzenia bo one sie spełniają

Specjalista -

kemesO
Analityk
 Wysłana - 16 lipiec 2007 14:47      [zgłoszenie naruszenia]

to są po prostu osoby co źle trafiły lub nie wiedziały gdzie są granice wolności
takie tłumaczenia są fajne, bo mają cechy doskonałego kłamstwa - są niesprawdzalne i szalenie prawdopodobne...co nie znaczy, że są prawdziwe

w ogóle kobiety w dużej większości to straszne hipokrytki - uwielbiają mieć zasady, ogłaszać je, wyrażać święte oburzenie z powodu ich łamania, nierespektowania...podczas, kiedy same mają je głęboko

Zmieniony przez - kemesO w dniu 2007-07-16 14:49:47

zielony

Ekspert -

basikaniol
 Wysłana - 16 lipiec 2007 15:00      [zgłoszenie naruszenia]

kemesO --- powiem tak dlaczego tak jest? nie wiem, ale znam wiele przypadków, że życzy tylko miłej zabawy i nie nęka w trakcie. ja robie podobnie albo czekam aż wróci i nie pytam,będzie chciał to sam powie.
Chodź przyznam,że są i takie co piszą w ten sposób co podałeś i ja tego nie rozumiem
przepraszam to całe życie ma polegać na tym że tylko z moim facetem...czasem potrzeba trochę inności by z kimś pogadać nawet o bzdetach. Jeśli cały czas przebywamy z inna osoba to prędzej czy później zaczyna nas to nudzić..i nie piszcie że nie dorosłam do związku..tylko czasem trzeba od siebie odpocząć.

nie szukaj tego właściwego mężczyzny,ale staraj się unikać tych niewłaściwych

Znawca -

gienek78
 Wysłana - 16 lipiec 2007 15:04      [zgłoszenie naruszenia]

Ja posłużę się przenośnią: jest wariat, który jak dorwie nóż to sobie nim ręce tnie. No i mamy pana sanitariusza, który pilnuje żeby wariat nie ruszał noża.
Ale wariat uważa, że branie noża jest w porządku (uważa że nic sobie nim nie zrobi i pilnowanie go jest głupie i ogranicza jego prawa i jest święcie oburzony, że mu sanitariusz nie ufa bo przecież on obiecywał, że nie będzie się cioł) i oburza się na sanitariusza i próbuje mu wytłumaczyć, że się nie bedzie ciął. Ale chyba łatwo zgadnąć co się stanie jak sanitariusz uwierzy wariatowi i zostawi go sam na sam z nożem.

Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu

Kobieta, która jęczy w nocy nie warczy w dzień

Znawca -

zMar
 Wysłana - 16 lipiec 2007 15:07      [zgłoszenie naruszenia]

a jak juz byscie puscili laske na Dyskoteke , to pewnie potem co i jak i z kim ile razy po dwa razy i by to meczyło pewnie znowu ladne pare dni jak nie wiecej albo i koniec związku by byŁO

Zycie jedna wielka kurwa , wkolo same małe kurewki :-))

Behemot_
 Wysłana - 16 lipiec 2007 15:10      [zgłoszenie naruszenia]

basikaniol: alez my doskonale rozumiemy droga Basiu, co to znaczy wolnosc, nie ogranicznie partnera, zaufanie i bardzo chcemy to stosowac w praktyce, tylko ze ... no jakby to powiedziec, wy nam na to swoja natura nie pozwalacie

Zmieniony przez - Behemot_ w dniu 2007-07-16 15:10:29

uważaj na marzenia bo one sie spełniają

Specjalista -

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 16 lipiec 2007 15:12      [zgłoszenie naruszenia]

ja tam mam wszystko w dupie, jak zdradzi, trudno, nie pierwsza i nei ostatnia, nie biore zwiazkow zbyt powaznie juz od bardzo dawna.

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 18 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Laski są po***ane

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18