Autor |
"Laski są po***ane" |
|
xaero16
|
|
basikanialol nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi, zaden gorszy sie nie czuje...wiecej powiem - wspolczuje chlopakowi ktory siedzi ze swoja panna na imprezie, a ta mu jazdy kreci za to ze sie obejrzal za jakas, albo ze jakiejs ladniejszej od niej czesc powiedzial :) nie mialem na to nerw :)
Zmieniony przez - xaero16 w dniu 2007-07-16 15:33:49
|
Jaronir
|
|
|
|
Behemot_
|
|
chodzi o to ze facet zdaje sobie sprawe ze kazde moze dac dupy po alko, a kobieta zyje w blogiej nieswiadomosci ze owszem kazdy tylko nie ona, bo ona zna siebie, jest dojrzala i sie kontroluje nie to co te wszystkie inne co to sa szmaty i sie nie szanuja. te one
Zmieniony przez - Behemot_ w dniu 2007-07-16 15:36:01
|
|
basikaniol
|
|
xaero16---chodziło mi o to że luźne takie związki to łatwizna, a czy nie warto czasem sprobować coś stworzyć?
Co do tego oglądania to ja nie należę do tego typy dziewuch, facet to wzrokowiec wiec normalne, że sie obejrzy,dobrze,że się patrzy na kobiety bo inaczej bym się martwiła
I tak wiem temat jest o babach no ale musiałam to napisać:P
|
|
fredens
|
|
|
|
basikaniol
|
|
Behemot_ ---zdają sobie sprawę co potrafi zrobić alkohol z człowiekiem ale nie zawsze trzeba się tak urżnąć,zabawa to nie zawsze oznacza duże picie
|
|
gienek78
|
|
Behamot ma rację. Ja sobie mogę gadać dyrdymały o wielkiej miłości i wierności i że nigdy nie zdradzę. Ale sam dobrze zdaje sobię sprawę z tego, że jak znajdę się sam, będzie muzyka, alkohol i ładne chętne babeczki to może mnie ponieść. Dlatego nie prowokuje sytuacji, w których mógłbym się zapomnieć - tak rozumiem wierność w związku.
Ale wy kobiety uważacie, że możecie sobie zaufać i jesteście pewne swoich mocnych postanowień (miłości i wierności). Tylko, że w praktyce wychodzi zupełnie co innego.
 |
|
|
MoonSp
|
EQUILIBRIUM
|
|
Jak przyjechalem dzis do niej, to pogadalismy, stweirdzilismy ze jak sobie nikogo nie znajdziemy, lub nam nie wyjdzie, to wrocimy do siebie po miesiacu.
o kurva...
umowy jakieś ??
jak inni co sądzą, że dziewczyna jest lekko "no ten teges"
jak zaczeła kręcić to już wszystko było jasne.
 |
|
|
Jaronir
|
|
'Behemot_ ---zdają sobie sprawę co potrafi zrobić alkohol z człowiekiem ale nie zawsze trzeba się tak urżnąć,zabawa to nie zawsze oznacza duże picie'
A to kolejny babski autofarmazon - że danie dupy po alkoholu jest możliwe dopiero wtedy gdy się panna napyerdoli jak cygan na stypie. |
Znawca -
 |
|
|
MoonSp
|
EQUILIBRIUM
|
|
olej ją i pawła ciepłym moczem
 |
|