FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 16158 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Laski są po***ane 
[powiadom znajomego]    
Autor "Laski są po***ane"   

Avantee
 Wysłana - 16 lipiec 2007 12:16        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Byłem z dziewczyną 4 miesiące. Od 2 miesiecy zaczęla świrować. Ona lubiala chodzic na dyskoteki, ja natomiast nie. Zapewniala o wierności, ze kocha itd, wiec czemu mialbym jej nie puszczac samej, z kolezankami. 3 tygodnie temu wspomniala mi o jakims Pawle, jakims dobrym znajomym sprzed kilku lat. Mowila, ze rozmawiala z nim przez koma przez pol godziny, i ze lubi dyskoteki. Mowila tez, ze ten Pawel ma siostre, ktora tez ma faceta, ktory nie lubi dyskotek i wlasnie z tego powodu nie pasują do siebie. Gdy bylem wtedy u niej, to sprawdzala na mapie i liczyla nawet km od siebie do niego, mowila ze blisko mieszka (ja 30 km od niej). Na moje wywody o nim, ucinala rozmowe, ze to tylko kolega, i ze byl kumplem, jest i bedzie nim zawsze. Z jakies 2 tygodnie temu zaproponowala rozłąke, na jakis czas. Twierdzila, ze chce odpocząć. Już od czasu, jak wspomniala o pawle, skonczyly sie czule slowka i pieszczoty. Rozstalismy sie na tydzien, przestala do mnie dzwonic, kontakt nam sie urwal, smsowalismy tez duzo mniej. W czwartek napisala mi, ze byla w pizzerii i tam tez byl ten pawel i ze bylo fajnie. Od piatku juz nie odpuszczala mi wogole sygnalow, nie odpisywala smsow, a jak dzwonilem, to nie odbierala komory. Wszystko mialo miejsce w godzianch wieczornych, przez caly weekend. Dzis jak spotkalismy sie wreszcie, po tym tygodniu rozląki, stwierdzila, ze nie chce wracac, i ze powinismy zrobic sobie przerwe miesięczną...i znow na******lała o Pawle. Chciala, zebysmy sobie nie puszczali sygnalkow i smsow, bo chce sobie odemnie odpocząć. A jak sie jej pytalem, czemu nie odbierala komory w weekend, to twierdzila, ze zapomniala brac komorki z domu.
Jak przyjechalem dzis do niej, to pogadalismy, stweirdzilismy ze jak sobie nikogo nie znajdziemy, lub nam nie wyjdzie, to wrocimy do siebie po miesiacu.
MIala jechac dzis jeszcze po bulki do sklepu, zaproponowalem jej podwiezienie (wies Wojkowice Koscielne pod Będzinem), to stwierdzila, ze sama pojdzie, zaczalem nalegac, wiec ona stanowczo, ze SAMA idzie. Nie wstydzi sie mnie, wiem o tym, ale na wsi wszyscy sie znają, a ten kolo mieszka kilka wsi obok, wiec ona z nim kreci juz, a byla by widziana w mojej furze.
Od pewnej osoby dowiedzialem sie, ze jest chyba z tym Pawlem. Mam dola, ale bardziej sie ciesze, ze ją uswiadomilem o tym, ze jest szmatą

Kręcioła

mmaassoonn
 Wysłana - 16 lipiec 2007 12:19      [zgłoszenie naruszenia]

Głupia dupa

zrobiłeś podstawowy błąd - puszczałeś laskę na imprezę
reszta to typowe ******lenie, jeśli laska mówi ci "musimy od siebie odpocząć" to nie licz że jeszcze kiedykolwiek w twoim życiu z nią będziesz.Wyciągaj wnioski na przyzsłość

Zmieniony przez - mmaassoonn w dniu 2007-07-16 12:20:48

Ekspert -

Avantee
 Wysłana - 16 lipiec 2007 12:22      [zgłoszenie naruszenia]

Uwierzylem jej, wiedziala, ze jak sie pusci, to ma loty. Zapewniala mnie o bezgranicznej milosci, a jak lubi sie wyszalec, to czemu mialem jej nie puscic, jak wiedzialem z kim szla.

Kręcioła

basikaniol
 Wysłana - 16 lipiec 2007 12:25      [zgłoszenie naruszenia]

Faktycznie po***ana kobieta, a to że chodzi na imprezki itp wcale nie oznacza zaraz, że się puszcza :/i że związek się przez to rozpadnie..to zależy od ludzi.
W sumie jeśli widzisz już jakieś zmiany to wtedy reakcja, a jeśli jest propozycja zróbmy sobie przerwę to znaczy, że już na kimś zawiesiła oko :(
W większości przypadków tak jest..

nie szukaj tego właściwego mężczyzny,ale staraj się unikać tych niewłaściwych

Znawca -

stanowisko
 Wysłana - 16 lipiec 2007 12:26      [zgłoszenie naruszenia]

Jak przyjechalem dzis do niej, to pogadalismy, stweirdzilismy ze jak sobie nikogo nie znajdziemy, lub nam nie wyjdzie, to wrocimy do siebie po miesiacu.

dla mnie to jest w ogole chore :/ nie wiem jak inni ale ja bym tak nie mogl :/
jak sobie nie znajde innej/innego to juz **** , bede z Toba
a jak sobie znajde to nara :D

nie idiotyczne ?;>

mmaassoonn
 Wysłana - 16 lipiec 2007 12:26      [zgłoszenie naruszenia]

Zapewniala mnie o bezgranicznej milosci,

moja mnie też

7 miesiecy jak z nia nie jestem
powód właśnie ten sam
z tym że sam ją rzuciłem gdy przyszła do mnie i oznajmiła mi że lizała się z kimś na imiprezie ale tak "po przyjacielsku"

zawsze jest to jakas nauka na przyszłość
nie wierzę zadnym zapewnieniom o "bezgranicznej miłości"
to są słowa, czyny często są diametralnie różne.

Ekspert -

kenshin206
 Wysłana - 16 lipiec 2007 12:27      [zgłoszenie naruszenia]

ja swoja w weekend tez puscilem sama z kolezankami bede musial porozmawaic czy zadnego pawla nei wychaczyla :P
ps za bardzo chyba im ufamy ;p

gienek78

To jest prawda, nie wolno baby samej na imprezy puszczać. Też się o tym przekonałem na własnej skórze.

Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu

Kobieta, która jęczy w nocy nie warczy w dzień

Znawca -

shoXman

'juz nie odpuszczala mi wogole sygnalow'
o bladz

jak panna zapewnia o tym ze niezdradzi ,ze jest wierna to wiadomo ze cos jest nietak
lepiej zeby to udowodnila niz slodko pierodlila.

timo6

moim zdaniem dobrze zrobil ze ja puscil, jak ja bym mial nawet ta milosc swojego zycia i by sie mnie ona zapytala czy mzoe isc na dyskoteke to bym puscil ale jak by wrocila to byj jej powiedzial zeby *******lala, bo nawet jak jej pozwole to ona ma wiedziec zeby nie isc jak jej na mnie zalezy a jak pojdzie to zanczy ze ma to w dupie, proste

jestem chory na glowe
i nic za to nie moge
ze diabel jest w mojej glowie

Znawca -

mmaassoonn

nie idiotyczne ?;>

nie idiotyczne
laska znudziła się naszym bohaterem i szuka sobie nowego, a jeśli nie znajdzie - zawsze ma sprawdzone "oparcie" w postaci autora.

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 18 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Laski są po***ane

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18