Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Byłem z dziewczyną 4 miesiące. Od 2 miesiecy zaczęla świrować. Ona lubiala chodzic na dyskoteki, ja natomiast nie. Zapewniala o wierności, ze kocha itd, wiec czemu mialbym jej nie puszczac samej, z kolezankami. 3 tygodnie temu wspomniala mi o jakims Pawle, jakims dobrym znajomym sprzed kilku lat. Mowila, ze rozmawiala z nim przez koma przez pol godziny, i ze lubi dyskoteki. Mowila tez, ze ten Pawel ma siostre, ktora tez ma faceta, ktory nie lubi dyskotek i wlasnie z tego powodu nie pasują do siebie. Gdy bylem wtedy u niej, to sprawdzala na mapie i liczyla nawet km od siebie do niego, mowila ze blisko mieszka (ja 30 km od niej). Na moje wywody o nim, ucinala rozmowe, ze to tylko kolega, i ze byl kumplem, jest i bedzie nim zawsze. Z jakies 2 tygodnie temu zaproponowala rozłąke, na jakis czas. Twierdzila, ze chce odpocząć. Już od czasu, jak wspomniala o pawle, skonczyly sie czule slowka i pieszczoty. Rozstalismy sie na tydzien, przestala do mnie dzwonic, kontakt nam sie urwal, smsowalismy tez duzo mniej. W czwartek napisala mi, ze byla w pizzerii i tam tez byl ten pawel i ze bylo fajnie. Od piatku juz nie odpuszczala mi wogole sygnalow, nie odpisywala smsow, a jak dzwonilem, to nie odbierala komory. Wszystko mialo miejsce w godzianch wieczornych, przez caly weekend. Dzis jak spotkalismy sie wreszcie, po tym tygodniu rozląki, stwierdzila, ze nie chce wracac, i ze powinismy zrobic sobie przerwe miesięczną...i znow na******lała o Pawle. Chciala, zebysmy sobie nie puszczali sygnalkow i smsow, bo chce sobie odemnie odpocząć. A jak sie jej pytalem, czemu nie odbierala komory w weekend, to twierdzila, ze zapomniala brac komorki z domu.
Jak przyjechalem dzis do niej, to pogadalismy, stweirdzilismy ze jak sobie nikogo nie znajdziemy, lub nam nie wyjdzie, to wrocimy do siebie po miesiacu.
MIala jechac dzis jeszcze po bulki do sklepu, zaproponowalem jej podwiezienie (wies Wojkowice Koscielne pod Będzinem), to stwierdzila, ze sama pojdzie, zaczalem nalegac, wiec ona stanowczo, ze SAMA idzie. Nie wstydzi sie mnie, wiem o tym, ale na wsi wszyscy sie znają, a ten kolo mieszka kilka wsi obok, wiec ona z nim kreci juz, a byla by widziana w mojej furze.
Od pewnej osoby dowiedzialem sie, ze jest chyba z tym Pawlem. Mam dola, ale bardziej sie ciesze, ze ją uswiadomilem o tym, ze jest szmatą