Wysłana - 22 wrzesień 2006 15:09 Przeniesiona przez Regggie z działu 'HYDEPARK'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Dla mnie teraz jest blaznem narodowym numer jeden w Polsce,to zwykly prosty chłop ktory zrobil kariere na zasadzie Nikodema Dyzmy i jeszcze sie puszy do tego,a przeciez nie oszukujmy sie przeciez w gruncie rzeczy to jest zwykly glupek z kujawsko-pomorskiego.to "misio", który dawno się zepsół i nikt w przedszkolu nie chce się z nim i nim bawić, no może z wyjatkiem kilku "niewidomych" dzieci...
* życzę mu wysokiej emerytury i wygodnych dresów pod choinkę!!!
juz Ci przeszło?
Chroń bezbronnych-To Twoja przysiega"
Nie lubie s****ysyna. I nie dlatego, że jest zwykłym elektrykiem, który zrobił kariere ale za jego przekręty w późniejszym czasie.
ty geniusz.... nieważne jakie miał wykształcenie, nieważne że nie mówi poprawna polszczyzną, nieważne że ja tez go nie lubie ważne że zrobił coś dla naszego kraju, miał odwage walczyc.Nobla nie dostaje się za przekręty. A ty co taki wielki patriota? Ty co takiego zrobiłeś że masz prawo jechać kogoś za pochodzenie społeczne i obrzucać obelgami. Przekręty ty chyba mało wiesz o histori tego kraju i solidarności.
To tyle.
Dziękuje.
ku.rwa ja nie mowie o tym co zrobil dla Polski tylko o tym ze zrobil z siebie blazna narodowaego a mogl zostac Legenda,a patriotyzm?W polsce nie warto byc patriota bo Polacy w wiekszosci to ciemnogrod niestety,
i nie rozumie jednej rzeczy ze jego czasy i slawa minela bezpowrotnie,a on jest na tyle glupi ze wydaje mu sie ze jest SIERPIEN 80 a jest Wrzesien 2006 i nikt nie bedzie klaskal na jego idiotyczne wywody