Sprawd¼ ile procent masz t³uszczu P³eæ: mê¿czyzna kobieta Obwód pasa (talii) w cm: Masa cia³a w kg: sprawd¼ Mój brat zbiera Pokemony i DragoonBalle <(--====--)> ....Cichy-Figa.... <(--====--)>
P³eæ: mê¿czyzna kobieta
Obwód pasa (talii) w cm:
Masa cia³a w kg:
sprawd¼
Mój brat zbiera Pokemony i DragoonBalle <(--====--)> ....Cichy-Figa.... <(--====--)>
A Ty Cichy juz nic kompletnie nie zbierasz ? Pozdrawiam. Tomek Moderator dzia³ów: aktualno¶ci & sporty ogólnorozwojowe "Na tyle jeste¶ dobry, na ile jest dobry twój najs³abszy punkt"
a muj kolega zbiera tez te Dragonboole Pozdrawiam Szyba
jA ZBIERAM CZASZKI SWOICH WROGOW tak jak to czybil PREDATOR WIec chlopaki ! Uwazajcie hehehe <(--====--)> ....Cichy-Figa.... <(--====--)>
Ja zbieram pieni±dze REDRUM it's my not recommended behavior
pokemony rulez Ogladam czesto z kuzynem. Znam ich troche np: psajdak - jakas j*****ta kaczka(to moj ulubiony) HE HE fajne to.
redrum ja tesh zbieram pieniadze najwiecej mam ruskich(smieszne sa niektore) a co do tego kuzyna ( patsh wyzej) to ma on 10 lat ><OOO> ryba rulez : -- ) (joke) d[-_-]b Dj... dawaj jakas muze pozdrawiam wszytkich dla wszystkich <piwko> lub <mleczko> do wyboru
ryba_ .. ale ja zbieram pieni±dze Doradca - Suplementacja
Ja zbieram i Stare i nowe pieniadze. A co do Pokemonów. They RULESSS ..::To jest miejsce na twoj± reklamê::.. .::Ca³kowity kosze wynosi 1 SOG::.. PROMOCJA!!!!!!!!!!!
A ja sobie zbieram poradniki i solucje do gier :) Szukam jakiego¶ dobrego FTP, z którego mo¿na zassaæ FULL gry - to AKTUALNE.
No i masz soga ;-0 -=()=-Red : "Nasze Zdjêcia"-=()=- -=()=-Kultura i Etyka = Kulturystyka-=()=-