Autor |
"Męskie kompleksy..." |
|
lilith691
|
|
Wysłana - 7 styczeń 2006 23:05 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Zawsze zastanawiałam sie czemu faceci mają kompleksy na punkcie swoich penisów. Wymyślają sobie że jest np. za mały (zresztą widać to po większości postów na tym forum) brzydki i ma jakies dziwne krostki. Powiedzice mi skąd sie to bierze bo dla mnie, może dlatego że kobietą jestem, jest to zupełnie niezrozumiałe!!
 |
|
|
kulmas
|
|
dla mnie tez jest to niezrozumiałe.
|
|
ysabell
|
|
bo to ich najlepszy przyjaciel, wiesz jak gold member!!!
więc wszelkie od normy odchylenia ich martwią:)
|
|
ekhm
|
|
Moshe nie maja sie czym przejmowac...:/
|
vitoss
|
|
no i ja też tego nie rozumiem
|
wioluś
|
|
a kobiety mają to samo na punkcie piersi:> a to za małe albo za duże albo w ogóle niewiadomo jakie, to niby świadczy o kobiecości, jak penis o męskości, więc dlatego tak się ludzie przejmują pewnie
Zmieniony przez - wioluś w dniu 2006-01-07 23:16:47
|
Havoc2005
|
|
No a skad u kobiet kompleksy na temat wagi albo za duzego tylka albo za malych piersi?
|
lilith691
|
|
buhehhe bo kobiety powinny być piekne prawda? A faceci mają o wiele większa wyobraźnie jeśli chodzi o takie problemy!! za mały, za duży, nie staje, krostki, wędzidełko, przedwczesny wytrysk i inne takie... zresztą wystarczy przelecieć tematy na tym forum!!
SKĄD TO SIE BIERZE??
|
SiwyKL
|
|
ale co skad sie bierze
dziwne ktrostki, czy krzywe penise
sory ale glupi temat, tak samo ty wytlumacz skad wsrod kobiet kompleksy odnosnie wagi czy piersi
jezeli ktos cos ma co mu sie nie podoba , bez wezgledu czy jest k czy m to chyba ma prawo sie tym przejmowac albo miec w dupie to zalezne od charakteru a nie od plci
|
cooqłka
|
|
|
|
lilith691
|
|
chodzi o to że faceci z tym przesadzają czasem! no np. taki 15 cm sie zamartwia, unika seksu bo uważa że ma za małego. A kobiecie kompleksy biorą sie z tego że to płec piękna jest i stara sie taką pozostać!! Kobiety rzadko wymyślają swoje problemy, w większości po prostu potrafią spojrzeć na siebie krytycznie!! kiedy kobieta widzi że jest gruba to znaczy że jest gruba!! no chyba że chce żeby ktoś przyznał że tak nie jest ;)
a temat głupi bo mój pierwszy, bo późna pora, bo nie mam z kim gadac, bo zupa była za słona