Autor |
"MASTURBACJA !!!" |
|
omletosh
|
|
Spox ale ja mam taki problem... W czasie gdy łaziłem od 1 gimn. zaczęłem się masturbować regularnie . Teraz jestem w 1 liceum i zauważyłem że moje jajca są mniejsze i podniecenie w czasie masturbacji też spadło. Czy to może być przyczyną niepłodności??????? |
 |
|
|
witold69
|
|
możesz mieć teraz po prostu mniejsze stężenie plemników, przez co możesz mieć trudności z zapłodnieniem klasycznym
|
|
Incrap
|
|
Naukowcy z Mishigan dowiedli w 2003 roku bodajze, ze od kazdej masturbacji penis maleje o ok 0,03 milimetra, a jadra kurcza sie o 0,002 milimetra / na jedno walenie.
Spada rowniez liczba plemnikow i ich zywotnosc, takze radzilbym odstawic konia do stajni, omletosh, skoncz z tym.. |
Znawca -
 |
|
|
witold69
|
|
omletosh, myślisz że dlaczego tyle zapłodnień in vitro się odbywa; przeginasz, więc odpokutujesz kiedyś;
|
|
omletosh
|
|
Spox ale ostatni mne jądra bolą. Czy to znaczy ŻE BĘDĘ NIEPŁODNY??????????? :-/////////////////////////////////////////////////////// |
 |
|
|
witold69
|
|
idź do androloga, zapisz się na prywatną wizytę
|
|
omletosh
|
|
a tak to ja mam 16 lat jaki jak głupi jestem do sześcianu!
W tamtym roku lekarz wykrył u mnie niewielkie żylaki powrózka nasiennego... Czyli dupa.. A tak ogólnie jestem ostatnio taki zmulony jakbym coś jarał. Mówią o mnie że jestem jakiś "nie do życia'. |
 |
|
|
omletosh
|
|
I co mam teraz zrobić? Jak będę chciał uprawiać prawdziwy sex to będzie lipa ;-/
Przynajmniej to będzie przestrogą dla innych... |
 |
|
|
shitman69_
|
|
zal chopie ^^ nieprzejmuj sie tym, tez takie cos mialem. odstaw go na miesiąc i po miesiacu zwal sobie i zobaczysz ile bd mial spermy i wgle ;p jajka tez ci urosną ^^
a pozniej zamiast sie bawic znajdz sobie laske i niech on robi ci laske ^^
pozdro xD
Ps. zycie jest jak szachy: walisz konia, albo posuwasz królową ;D
|
omletosh
|
| Wysłana - 27 maj 2009 17:10 Usunięta przez Andromedaa za naruszenie Pkt5 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|