FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 82220 razy ¬

ROZRYWKA | Motoryzacja
MERCEDES W126 SEC 
[powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
380 SEC (moc 204 KM / 150 kW) 
420 SEC (moc 218 KM / 160 kW) 
500 SEC (moc 231 KM / 170 kW) 
560 SEC (moc 272 KM / 200 kW) 
zbyt trudny wybór :-) 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
Autor "MERCEDES W126 SEC"   

zaper
 Wysłana - 19 październik 2005 14:46      [zgłoszenie naruszenia]

gangsterska bryka ...

S.Z.K.O.Ł.A.- społeczny zaklad karno opiekuńczy łączący analfabetów

DeY Dey
 Wysłana - 26 październik 2005 11:34      [zgłoszenie naruszenia]

Wiązka o kyórej piszecie faktycznie się przepala ale da się ją naprawić. W miejscu kostki przy puszce robi się temperatura i tam jest problem. Jak ktoś potrzebuję zdjęcia z naprawy to niech napiszę mam kogoś co naprawia mercedesy i bmw od co najmniej 20 lat.
pozdrawiam...

Suchy.
 Wysłana - 1 listopad 2005 14:21      [zgłoszenie naruszenia]

.

wejdz i zobacz...

[http://www.insomnia.pl/temat169008/]

SpidyLopes
 Wysłana - 10 listopad 2005 23:52      [zgłoszenie naruszenia]

Mój stary ma 560Sec'a i jeździ tym autem od 7 lat.Samochód jest w......bany w kosmos 300Km przy 5200 obr./min bez katalizatora moment obrotowy wynosi 455NM przy 3750obr./min i przekroczenie tym samochdem 200 km/h nie stanowi większego problemu.Ja polecam wersję bez katalizatora bo spala mniej paliwa i ma większa moc od seryjnego silnika o 21PS.Ostatnio próbowaliśmy się ścigać z BMW M3 326PS i nieudało się bo SEC nie jest autem sportowym.Dla prawdziwych szaleńców można znaleźć 560SEC AMG który ma 360 PS ale cięzko jest znaleźć naprawdę dobry egzemplarz.Jeżeli chodzi o komfort na tylnej kanapie to należy do przecietnych. Najbardziej żużywają sie tarcze hamulcowe wiadomo jest to ciężkie auto i wyhamowanie takiej wagi wymaga sporego wysiłku.Rzeczą która mnie najbardziej urzekła jest praca V8 mojego 560 SEC'a i dżwięk jaki wydobywa auto.Jak.Mi dźwięk przypomina świst turbiny w Omedzę 2,5 TDi tyle że jest 10 razy głośny a powyżej 4000obr./min. fajnie warczy.Automat to też inna bajka 4 biegówka jest świetnie zestopniowana i płynnie zmienia biegi.Manualu nie wprowadzono o ile mi wiadomo w Sec'u bo głównie siedzą tam silniki V-8.Sytuację ratują przełożenie S-standart i E-economy.Ten drugi jest oszczędniejszy bo nie trzyma silnika na obrotach bez potrzeby i zminia biegi na wyższe.Drugi sprawia że zosatniemy wciśnieci w fotele i to jest niedogodność jazdy szybko tym autem szczególnie przy kick-down'ie.Sec nie jest samochodem dla zwykłego Kowalskiego.Jego utrzymanie (paliwo,ubezpieczenie,części)kosztuje naprawdę dużo więc przy kupnie radziłbym się zastanowić.U mnie w rodzinie ten samochód pełni rolę weekendówki bo w codzinnym użytkowanie jest piekielnie drogii i niepraktyczny.O ile mi się zdaję ceny samochodów z dużymi silikami będą spadać szybko bo jest to spowodowane wzrostem cen benzyny i samochody tego typu będą sprzedawane za "grosze" co przypadku Sec'a mnie bardzo smuci bo ten samochód jest bezcenny.

Suchy.
 Wysłana - 5 grudzień 2005 13:34      [zgłoszenie naruszenia]

a masz jakies fotki Twojego SECa? Jeśli tak to wklej, z miłą chęcią lookniemy

wejdz i zobacz...

[http://www.insomnia.pl/temat169008/]

Tessu
DZIADEK
 Wysłana - 5 grudzień 2005 19:25      [zgłoszenie naruszenia]

Tituss myslisz sie co do tego Sec'a z rynku bo napewno nie jezdza nim tajniacy

Kiss French, Wear Italian, Drive German

Znawca -

lukas05
 Wysłana - 23 grudzień 2005 01:14      [zgłoszenie naruszenia]

Moze jakies linki do stronki z filmikami co ten samochod naprawde potrafi macie?
Chcialbym go zobaczyc w akcji:)
Ogolnie jest swietny,kiedys nad nim myslalem ale koszty utrzymania z tego co sie dowiadywalem sa duze. Na nim niestety nie mozna oszczedzac!!

Znam umiary ale mijam standarty...

INSOMNIA
 Wysłana - 23 grudzień 2005 14:57      [zgłoszenie naruszenia]

A co moze potrafiec 2 tonowa limuzyna z ASB, chcesz obejrzec filmik o tym, jak to sie szampan nie rozlewa na nierownosciach ?

Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2005-12-23 14:57:43

piotrdd
 Wysłana - 24 grudzień 2005 12:39      [zgłoszenie naruszenia]

kocham to auto hehe

piotrdd
 Wysłana - 24 grudzień 2005 12:42      [zgłoszenie naruszenia]

:)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 32 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

MERCEDES W126 SEC

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32