Autor |
"MERCEDES W126 SEC" |
|
VLAD.IV
|
|
dzisiaj widzialem jak takiego SEC na BP - tankowal LPG - obciach, dziadostwo i wiocha...
Hail Gods Of War |
 |
|
|
Rutt
|
|
no faktycznie... pakowac LPG do czegos takiego to grzech...
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
obowiazuje prosta zasada - jak kogos nie stac to nie kupuje... a nie profanacje robi
Hail Gods Of War |
 |
|
|
lukas05
|
|
Macie racje, ale nie dokonca:). My mamy dżaga na gaz:P. To, że kogoś jest stac to jest inna kwestia. Bo by mógł sobie kupic taki samochod musial jakos na niego zarobic. Jesli mozna na tym zaoszczędzić i kupic za tą kase np. nowe ładne felgi 19' :)
|
VLAD.IV
|
|
nie lukas - kupic samochod to nie problem... utrzymac to jest problem...
sa pewne rzeczy ktorych sie po prostu nie robi, bo swiadcza one o braku klasy...
I takim brakiem klasy jest zagazowanie SECa... to tak jakbys kupil oryginal Mona Lizy za 5 mln euro i oprawil go w antyramy bo po co placic ramiarzowi 2000 tys zl za ladne ramy...
albo kupil stradivariusa i trzymal go w torbie treningowej bo szkoda Ci kasy na dobry futeral...
Po prostu sa pewne rzeczy ktorych sie nie robi... bo sa profanacja...
Hail Gods Of War |
 |
|
|
Batman..
|
|
Szczerze jak nie miałem instalacji gazowej byłem zwolennikiem gazu, a od ką mam gaziwo w życiu bym drugi raz tego dziadostwa nei założył... to jest tylko pozorna oszczędność. |
Znawca -
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
Bati - taka opinie ma wiekszosc ludzi... ale co inego zagazowac omesie a co innego SECa..
Hail Gods Of War |
 |
|
|
Kidler
|
|
Gazowanie klasyków czy aut z wyższej półkin np. jaga, świadczy jedynie o właścielu, który chcąc się pokazać kupuje budzącą podziw furke, a potem myśli jak by zaoszczędzić na eksplkoatacji, bo na koncie nie ma na wahe. Mi osobiście byłoby wstyd podjechać pod dystrybutor lpg sec'iem czy jagiem i zalać za 28zł
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
j.w.
Hail Gods Of War |
 |
|
|
Bajciejek
|
|
A mi się wydaje że jak kogoś stać na SECa to i na benze go stać. Bo utzymanie tego auta napewno nie jest tanie. Jeśli ktoś się zakochał w takim aucie a chce trochę zaoszczędzić to gazuje. Sam bym raczej nie zagazował ale nie przeszkadza mi to. SEC to w końcu najpiękniejsze auto świata jakie kiedykolwiek widziało światło dzienne.