zależy od wielu czynnikow a glownie - czy masz wlasny warsztat samochodowy?
Hail Gods Of War
To jest prawdziwy SEC i to jest prawdziwy klasyk W126 to prawie klasyk a prawie robi wielka róznice Najpiekniejsze auta powstawały za przełomie lat 60-tych i 70-tych nie tylko w Ameryce w Europie tez klepali ładne furki
Zmieniony przez - pierzuns w dniu 2006-05-01 00:38:04
de gustus cos tam
dla Ciebie to sa ładne fury
ja na siłe nie będe udawał konesera ale to dla mnie po prostu brzydkie wozy i****
SEC, którego ja kupiłem jest po małej stłuczce (mogę wysłać zdjęcia), ale długo szukałem takiego egzemplarza. Interesował mnie przede wszystkim mały przebieg (mój ma udokumentowane 164 tyś), jasna skórzana tapicerka i pakiet AMG (z certyfikatami). Teraz zajmuje się nim blacharz, potem lakiernik. Kwota, którą na niego wydałem łącznie z naprawą jest atrakcyjnie niska. Auta które oglądałem wcześniej, wszystkie powyżej 20 tyś zł. nie spełniały moich oczekiwań i każde praktycznie nadawało się do remontu blacharki i odświerzenia wnętrza, pomimo zapewnień sprzedawców o idealnym stanie. SEC w idealnym stanie, to wydatek 30 tyś i więcej i raczej nikt nie chce się wyzbywać takich modeli. Jeśli ktoś chce kupić SECa to niech się śpieszy, bo niedługo wejdzie w życie opłata ekologiczna i takich aut po prostu nie będzie się już sprowadzać.
Pozdrawiam
wreszcie kupilem sobie fure... niestety to nie sec ale tez cos fajnego... i ponad czasowego BMW E28 518 rocznik 1983 ale stan idealny... nie wiem gdzie sie tak uchował... za niedłułgo zapodam fotki... o dziwo autko kupiłem na allegro.