FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 171447 razy ¬

ROZRYWKA | Imprezy
MIELNO !!!!!!! 
[powiadom znajomego]    
Autor "MIELNO !!!!!!!"   

zrk
 Wysłana - 30 maj 2005 15:09        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam drogą młodzież i nie tylko
postanowiłem walnąć posta o najlepszej miejscowości w Polsce jeśli chodzi o letni wypoczynek połączony z imprezowaniem

Mielno znajduje się w zachodniopomorskim województwie ,w powiecie koszalińskim.
Baza hotelowa jest idealna, dla każdego cos miłego .Hotel, willa, pokój, przyczepa campingowa czy uwielbiane przez młodzież pole namiotowe(stamtąd cie nie wyrzuca jeśli jedziesz większą ekipa i robisz oborę w szeroko pojętym znaczeniu ).
Plaża piaszczysta, długa ,tam tez są różne imprezy jak np., poranny areobic ,blisko jest plaża nudystów (Łazy za Unieściem, zaraz za ujściem jeziora Jamno do morza bałtyckiego).
Promenada ,z której można podziwiać plażę została niedawno wyremontowana ale niestety została skrócona.

Teraz czas na bazę gastronomiczna
Duża ilość wszelkich smażalni, budek z lodami ,goframi, restauracjami, wiec jeśli nie lubisz gotować, nie umiesz lub po prostu ci się nie chce na pewno znajdziesz cos dla siebie.

Dyskoteki :

Miami Nice - jak dla mnie najlepsza, konkretna muza (house, trance) ,dosyć duża ,balkon na który można wyskoczyć w czasie imprezy by odetchnąć świeżym powietrzem, atmosfera i ludzie porządku, w koncu tu się zaczely imieniny Dj Krissa ,zwane pozniej mielenskimi dniami śmierci, Sunrise with Ekwador a teraz Sunrise festiwal, ulubiony klub poznaniaków wiec jako rdzenny wrocławianin powinienem mieć problemy ale jakoś nigdy tak nie było ,bramka wakacyjna ,typowa hamownia ,dosyć duże chłopaki ,zero kultury ale dosyć skuteczni ,nie widziałem żadnej zadymy w środku lokalu , przed lokalem pare się zdarzyło ale nie może być za rozowo
Jedyny mankament -płatna toaleta, niby złotówka ,ale męczące jest kiedy piwo meczy twój pęcherz i musisz szukać drobniaków, plusy - prawie codziennie inny dj , pokazy tancerek itp.
Ceny wejścia od 5zl do 10 zl, ,koniec imprezy około 5 jak duzo ludzi np.sobota do 7 30

Las Vegas - zaraz obok Miami,dyskoteka jest w namiocie,chociaż wchodząc pierwszy raz można odnieść wrazenia ze to impreza plenerowa(dosyc duzy plac przed namiotem i stara muszla koncertowa ,w sumie z niej powinni grac dj wtedy był by fajny motyw), tam organizowane sa przewaznie imprezy TV Viva , i firm tytoniowych np.marlboro czy pall mall, jeśli nie ma imprezy reklamowanej na plakatach nie polecam,w przypadku dużych imprez mozna zwiedzic,zawsze jest blisko Miami
Wstep -roznie

Troll - tu ludzi jest najwięcej, często ścisk jest nie miłosierny, muzyka dyskotekowa, od house'u przez hip-hop i polskie przeboje, wstęp zawsze 2 złote czy 1 już nie pamiętam ale płacisz przy każdym wejściu(nie ma pieczątek), jest drugi poziom ze stolikami (jak w reklamie ery"stary jestem krolem parkietu i okolic"), z którego widac dol na którym miesci się parkiet,piwo tylko w plastikowych kubkach

W wieczornych godzinach promenada przy trollu wyglada jak jedna wielka impreza,wszyscy pija i tez nie da się przejść, ogolnie jest to chyba najpopularniejszy klub w Mielnie.

Plusy -duzo ludzi(jest w czym wybierac), niski wstep, minusy-oplata za kazde wejście ,straszny scisk do godziny 2,biba się konczy po 4 nad ranem

Coco Bongo - (albo Copacabana już nie pamiętam) ,miesci się w uliczce miedzy trollem a Miami wiec można o niego zachaczyc, wstep tez jakos 2 zl, muzyka zroznicowana ale malo techno, można wstąpić

Orion- miesci się przy przystani na jeziorze( z Mielna idzie się w strone Uniescia),muzyka dosyc zroznicowana,czeste pokazy tancerek (ach pamiętam mój pierwszy striptiz oglądany na żywo w tej dyskotece gdy byłem w 8 klasie podstawowki ) ,klub jest dosyc duzy ,wstep około 5 zl(pieczatka) ,

Killer Blue - miesci się na samym początku Mielna od strony Uniescia,wstep jest chyba za frez oprocz soboty, grana muza to techno , w pamieci utkwily mi skórzane kanapy,bardzo wygodne , bawi się tam w większości mlodsza czesc turystow ale można zwiedzic

Wiecej dyskotek nie pamiętam bądź nie zwiedzałem,zwiedzałem Mielnie jest tez kino wiec jak nie ma pogody można cos obejrzec, miejscowość miejscowość okresie letnim jest naprawde wspaniala i polecam ja każdemu kto tylko chce się latem pobawic.
Osobiście w Mielnie byłem już chyba z 14 razy i jeszcze mi się nie znudzilo

PS.
Trzeba tez troszke uważać bo swoje ośrodki wczasowe ma tam policja i wojsko(wogole duzo zakładów pracowniczych ma tam ośrodki) wiec możemy zle trafic ale raczej nie mialem nigdy problemow oprocz tego ze ukradli mi buty ale zemściłem się kradzieżą grilla

Specjalista -

Zawodny
 Wysłana - 30 maj 2005 16:42      [zgłoszenie naruszenia]

Hmm.... moze tam byc ciekawie

wixa:-}

Znawca -

dzieciak3
 Wysłana - 30 maj 2005 17:18      [zgłoszenie naruszenia]

zrk ma racje jak ktos chce jechac i sie bawic..... to naprawde bardzo dobry wybor.....

ale osobiscie najchetniej jezdze do MIEDZYZDROJI

Zmieniony przez - dzieciak3 w dniu 2005-05-30 17:19:08

WIELIKICH ludzi sie NIEZAPOMINA !!! TURBOX na zawsze w NASZEJ PAMIECI [*] :(
............................................................
ZWOLNIJ..... szkoda ZYCIA !!!

zrk
 Wysłana - 30 maj 2005 17:38      [zgłoszenie naruszenia]

miedzyzdroje sa dla emerytow

Specjalista -

Luki_
 Wysłana - 30 maj 2005 17:50      [zgłoszenie naruszenia]

hehe ja tam tamte wakacje tam spendzilem i mam zamiar cale te spedziec w sierpniu ma byc wypas impreza Become1 chyba cos takiego organizatorzy ci sami co sunrise :P Mielno ROx:P

"Tylko życie poświęcone innym, warte jest przeżycia."

michuXTC
 Wysłana - 30 maj 2005 17:51      [zgłoszenie naruszenia]

tak jak napisał zrk, najlepsze jest Miami, póżniej LAs Vegas, troll , coco-bongo(tam się naprawde możesz zdrowo pośmiać z muzy i z ludzików), orion. Ulubione miejsce wypoczynku młodzieży.

wajsik
 Wysłana - 30 maj 2005 17:55      [zgłoszenie naruszenia]

tak jest sierpniowy event MDT-AGENCY odbedzie sie w Mielnie. Nieoficjalnie wiadomo że zagraja m.in:
Benjamin Bates
Randy Katana
DJ Jean
Ron vna den Beuken i wielu innych w tym na pewno polska czolowka

aha termin; 13 sierpień

>> MDT-AGENCY <<

zrk
 Wysłana - 30 maj 2005 17:56      [zgłoszenie naruszenia]

no wlasnie lipa z tym terminem szkoda ze nie tydzien po sunrise

Specjalista -

_Acid_
 Wysłana - 30 maj 2005 19:15      [zgłoszenie naruszenia]

NO właśnie szkoda, że Become One nie jest zaraz po surise w Kołobrzegu . Tak to bym dwa eventy MDT zachaczył za jednym podejściem.

.

wdzieczny
 Wysłana - 31 maj 2005 23:50      [zgłoszenie naruszenia]

Rowniez jak najbardziej polecam bylem juz dwa lata z rzedu i w tym roku rowniez jade z kumplami

Kacperson
 Wysłana - 1 czerwiec 2005 09:14      [zgłoszenie naruszenia]

a ja myślałem,żeby tam skoczyć np we wrześniu,jak sie wrzawa uspokoi,skoczyłbym jeszce sobie z moją kobietą i znajomymi jakieś bydło porobić,wynająć dom . Nie wiecie jak tam jest już zaraz po sezonie wakacyjnym?czy mieścina wtedy umiera?bo czesto tak ejst nad morzem

Zimne lato w chuj

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 74 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

MIELNO !!!!!!!

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74