No w³a¶nie czy macie taki problem ? BO np dzisaj by³y od mojej przyszed³ z pro¶b± o zarejestrowanie do lekarza. No Qrwa jak tu sie nie w****id¼¼ co ? Jak macie co¶ podobnego podzielcie siê tym,mo¿e mnie to uspokoi :)
Twoja dziewczyna musi stanowczo powiedzieæ mu, ¿e to ju¿ koniec, ¿e teraz ma swoje ¿ycie, ¿eby do niej nie dzwoni³, da³ jej spokój, musi zacz±æ go zlewaæ, nie odpisywaæ, nie odbieraæ, przestanie taki desperat... Jak nie pomo¿e i bêdzie prze¶ladowa³ to zakopaæ w lesie.
/pzdr
Zmieniony przez - MoonSp w dniu 2009-02-15 23:10:27
Nie mog³a siê okre¶liæ jednoznacznie, bo chcia³a mieæ, i ch³opaka, i przyjaciela, wiêc w efekcie teraz ma tylko przyjaciela
A ile siê nas³ucha³em be³kotu to moje
A ja mam problem z moja by³±, chce wróciæ a ja boje sie ze wymiekne, bo kvrwa nie potrafi³em jej odmawiac nigdy. Rozstalismy sie z powodu codziennych k³ótni i awantur, ale sentyment pozosta³. Chce jej odmówic, i to zrobie ale oikawa mi pêknie na kilka dni na bank.
Jeszcze mi tu niegrzeczny ¿ó³wik potrzebny
Wiem, po prosytu na pocz±tku mysla³em ze sie zmieni, a jak sie okaza³o ze jest gorzej to wiadomo co dalej by³o. Na szczescie nie kupilismy chaty na spó³e, tylko kupilem ja, prze***ane bym mial gdybym starych nie pos³ucha³.
American Dream !!! (ten zly) Umoralniacz no.1
--------------------------------
Kiedys dalbym sobie za nia reke obciac.. i wiesz co? I bym teraz k*rwa nie mial reki. %-)