Witam mam taki problem gdy jestem z dziewczyną i się dotykamy lub całujemy no powodujemy podniecenie to z Penisa wydziela mi sie sperma albo płyn i to jest dla mnie krepujące nie wiem co mam robic jak tego zapobiec aby nie wydzielało się to przy każdej sytuacji Proszę o Pomoc Pozdrawiam
jest to jak najbardziej naturalnym stan przy podnieceniu, jakkolwiek mlodsi mezczyzni, stawiajacy pierwsze kroki w sferze intymnych relacji damsko-meskich, istotnie czasami zwilzaja sie obficiej niz ich bardziej doswiadczeni koledzy
ten plyn to, upraszczajac nieco, nie sperma (nasienie), lecz wydzielina pewnych gruczolow, ktora dopiero zmieszana z plemnikami daje nasienie
zyczac milych zabaw we dwoje, pragne przypomniec, byscie koniecznie wybrali jakas metode antykoncepcji przed podjeciem wspolzycia
dziękuję i jeszcze czy darady zapobiec temu wydzielaniu się przy spotkaniu i nie chodzi tu o sex to chodzi o sam dotyk pocałunki i inne podniecające gesty bo to mnie krępuję jeszcze sie zmoczę i co będzie :P
jak się bawisz z laską i ci pała staje to tez się wstydzisz?
oraz: nie da się tego powstrzymać, chyba, że się do siebie przyzwyczaicie, poza tym, to jest NORMALNE