FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 874 razy ¬

ROZRYWKA | Języki Obce
Mam do przetlumaczeni txt 
[powiadom znajomego]    
Autor "Mam do przetlumaczeni txt"   

israfel_pl
 Wysłana - 27 listopad 2007 17:15        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam do przetlumaczenia nastepujacy txt:

Pospolity przyjaciel nigdy nie widział Twojego płaczu.

Prawdziwy Przyjaciel ma ramiona przemoknięte Twoimi łzami.
Pospolity przyjaciel przynosi butelkę wina na prywatkę.

Prawdziwy Przyjaciel przychodzi wcześniej i pomaga gotować i zostaje dłużej, aby sprzątać.
Pospolity przyjaciel będzie zły, jak go obudzisz Twoim telefonem.

Prawdziwy Przyjaciel zapyta dlaczego to zajęło Ci tak długo.
Pospolity przyjaciel próbuje rozmawiać z Tobą o Twoich problemach.

Prawdziwy Przyjaciel pomaga Ci je rozwiązać.
Pospolity przyjaciel myśli, ze przyjaźń skończona, jak jest jakiś problem.

Prawdziwy Przyjaciel wie, ze "prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie".

Prosze o jego przetlumaczeni poniewaz nawet z slownikiem nie daje rade poprawnie go przetlumaczyc. I najlepiej jesli by mozna to przetlumaczyc go do jutra.

moschino
 Wysłana - 27 listopad 2007 17:23      [zgłoszenie naruszenia]

Juz uruchamiam znajomosci w Chinach, a moze lepiej w Finlandii?
Naprawde pomogloby nam jakbys uproscil nam zadanie i wskazal jezyk docelowy, a najlepiej wkleil co masz i zaczelibysmy od tego

"Tis better to be silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt"

Specjalista -

israfel_pl
 Wysłana - 27 listopad 2007 17:34       [zgłoszenie naruszenia]

Przepraszam ale zapomnialem o tym. Oczywiscie chodzilo mi o jezyk niemiecki, wiec nie musisz uruchamiac zadnych znajomosci:)Na Angielski sam bym to przetlumaczyl ale niestety z niemieckiego jestem "noga".

Ps.: Tyle udalo mi sie przetlumaczyc ale nie mam pojecia czy jest dobrze:
Gewöhnlich Gastfreund nimmer ungebunden sieh Deine Geflenne. Tatsächlich Gastfreund soll Schulter durchweicht Deine Träne. Gewöhnlich Gastfreund holt Flasche Weine aus Veranstaltung. Tatsächlich Gastfreund kommt eher und packt zu sieden und bleibt Schuldner , damit abräumen. Gewöhnlich Gastfreund seine schlimm , wie go wecken Deine Fernruf. Tatsächlich Gastfreund Fragen wieso diese Requisitionen Diese so lange. Gewöhnlich Gastfreund versucht sprechen von mit dir herum Deine Problem. Tatsächlich Gastfreund packt zu Diese speist lösen. Gewöhnlich Gastfreund Einfall ze Gastfreund endlich , wie steht welcher Problem. Tatsächlich Gastfreund (wie ze<<< tu to juz wogole nie mam zielonego pojecia jak to przetlumaczyc) " tatsächlich Freundin kennend zu Gedränge ".

Ps.: Dzięki za pomoc. Wiedziałem że na was można liczyć. Sogi leco do eeee... nikogo. Chyba ze sam sobie wysle('');

Zmieniony przez - israfel_pl w dniu 2007-11-27 21:28:44

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Mam do przetlumaczeni txt