FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8527 razy ¬

ROZRYWKA | Polityka
Manipulacje w mediach 
[powiadom znajomego]    
Autor "Manipulacje w mediach"   

prezes3
 Wysłana - 12 kwiecień 2015 16:48        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Czytam teraz na interii że Komorowski wyraźnie przed Dudą. Jest do tego artu dodana ankieta dla internautów i to jej wyniki. Przecież to jest już tragikomiczne jak próbuje się ludziom ciemnotę wciskać. W ankiecie jak widać zagłosowało 13000 z kawałkiem różnych ludzi i widać wyraźnie że Duda bije Komorowskiego na łeb.

<--Idź wyprostowany wśród tych co na kolanach-->
<-- Wyrazy uznania dla wszystkich którzy osiągnęli zamierzony cel i dla tych wszystkich którym s

INSOMNIA
 Wysłana - 12 kwiecień 2015 17:03      [zgłoszenie naruszenia]

jestem w szoku, otworzyłeś mi oczy

Pitrekkk
Laska
 Wysłana - 12 kwiecień 2015 17:13      [zgłoszenie naruszenia]

Niestety od dobrych 10 lat(jak nie lepiej) mam na Interii moja skrzynkę @, wiec chcąc nie chcąc każdego dnia zanim się zaloguje i przeczytam co piszą do mnie wielkie światowe koncerny czytam niektóre artykuły i steki bzdur pod nimi.

Przecież to siedlisko największego internetowego kvrestwa umysłowego jakie miałem okazje w swoim życiu zaobserwować, a ilość płatnych klakierów partii opozycyjnej jest tam tak wysoka, że nóz w kieszeni sie otwiera na myślę ze na to idą moje podatki.

W jaki dział nie wejdziesz wszędzie te same wpisy, zazwyczaj kompletnie nie związane z tematem. I tak od tematu do tematu te same os. przyklejają swoje wypociny.

Dlatego jak ktos buduje opinie o swiecie na podstawie takich for jak interia, to nie pozostaje mi nic innego jak szczerze się uśmiechnąć

.

Szue
 Wysłana - 12 kwiecień 2015 17:30      [zgłoszenie naruszenia]

prezes3 artykuł mówi o sondażu, a nie o ankiecie.
Sondaż jest bardziej miarodajny niż ankieta internetowa dlatego praktycznie na całym świecie stosuje się sondaże, a nie ankiety internetowe Nawet jeżeli więcej osób głosuje w ankiecie, to nie jest to grupa reprezentatywna.

Na inso ankiety wgrywa JKM, na wyborczej wygrałby pewnie Komor, a gdzie indziej Duda... norma.

Oczywiście są wyjątki takie jak CBOS, ale to już przykład sprytnego manipulowania statystykami, by dały taki wynik jaki oczekuje szef.

Prztykiel
 Wysłana - 12 kwiecień 2015 17:40      [zgłoszenie naruszenia]

W ankiecie internetowej moge brac udzial gimnazjalisci,nikt tego nie sprawadza kto glosuje (stad dobre wyniki korwina kukiza

A mohery nawet nie wchodza w takie ankiety (o ile maja neta) I to rozwiazanie tej "manipulacji"

Thomy20
 Wysłana - 12 kwiecień 2015 17:47      [zgłoszenie naruszenia]

Ja będę głosował na Magdalenę Ogórek fajna dupa niech nam inne państwa zazdroszczą.

Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

nieuczciwy
 Wysłana - 12 kwiecień 2015 20:12       [zgłoszenie naruszenia]

jw
Też bym ogórkową chętnie ugotował.
A prezydent w Polsce nie może znowu aż tak wiele żeby ważne było kto nim zostanie. Na arenie międzynarodowej ładna dvpa zawsze ociepli wizerunek. Tylko powinna milcżeć.

ignorant i esteta zarazem , zostana po mnie tylko długi w knajpach,

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Manipulacje w mediach