Czytam teraz na interii że Komorowski wyraźnie przed Dudą. Jest do tego artu dodana ankieta dla internautów i to jej wyniki. Przecież to jest już tragikomiczne jak próbuje się ludziom ciemnotę wciskać. W ankiecie jak widać zagłosowało 13000 z kawałkiem różnych ludzi i widać wyraźnie że Duda bije Komorowskiego na łeb.
Niestety od dobrych 10 lat(jak nie lepiej) mam na Interii moja skrzynkę @, wiec chcąc nie chcąc każdego dnia zanim się zaloguje i przeczytam co piszą do mnie wielkie światowe koncerny czytam niektóre artykuły i steki bzdur pod nimi.
Przecież to siedlisko największego internetowego kvrestwa umysłowego jakie miałem okazje w swoim życiu zaobserwować, a ilość płatnych klakierów partii opozycyjnej jest tam tak wysoka, że nóz w kieszeni sie otwiera na myślę ze na to idą moje podatki.
W jaki dział nie wejdziesz wszędzie te same wpisy, zazwyczaj kompletnie nie związane z tematem. I tak od tematu do tematu te same os. przyklejają swoje wypociny.
Dlatego jak ktos buduje opinie o swiecie na podstawie takich for jak interia, to nie pozostaje mi nic innego jak szczerze się uśmiechnąć
Sondaż jest bardziej miarodajny niż ankieta internetowa dlatego praktycznie na całym świecie stosuje się sondaże, a nie ankiety internetowe Nawet jeżeli więcej osób głosuje w ankiecie, to nie jest to grupa reprezentatywna.
Na inso ankiety wgrywa JKM, na wyborczej wygrałby pewnie Komor, a gdzie indziej Duda... norma.
Oczywiście są wyjątki takie jak CBOS, ale to już przykład sprytnego manipulowania statystykami, by dały taki wynik jaki oczekuje szef.
Ja będę głosował na Magdalenę Ogórek fajna dupa niech nam inne państwa zazdroszczą.
A prezydent w Polsce nie może znowu aż tak wiele żeby ważne było kto nim zostanie. Na arenie międzynarodowej ładna dvpa zawsze ociepli wizerunek. Tylko powinna milcżeć.