FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 10328 razy ¬


ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

 
ROZRYWKA | Motoryzacja
Mazda 323F BG 89-94 opinie 
[powiadom znajomego]    
Autor "Mazda 323F BG 89-94 opinie"   
 
hrumhrum
 Wysłana - 20 luty 2010 10:58        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, pytanie jak wam podoba się te auto pod względem stylistycznym, czy mimo swojego wieku nadal trzyma poziom, czy jednak stylistyka tej madzi już jest przestarzała? Nie chodzi mi o opinie dot. mechaniki tylko wyglądu. Według mnie auto mimo swoich lat, może nadal przyciągnąć uwagę przechodniów, a jak według was to wygląda? . Byście nie pogardzili takim autem?















Zdjęcia pochodzą z forum mazdaspeed i wyszukiwarki google

Zmieniony przez - hrumhrum w dniu 2010-02-20 10:58:55

Zmieniony przez - hrumhrum w dniu 2010-02-20 10:59:53

 
aalborg
 Wysłana - 20 luty 2010 11:04      [zgłoszenie naruszenia]

Pospolita żaba w/g mnie takie auto oczywiscie ze moze przyciagac uwage przechodniow ale np w niemczech i we francji

 
siwex19
 Wysłana - 20 luty 2010 11:09      [zgłoszenie naruszenia]

nie podobają mi sie jak cholera te 323
MX-3 o wiele ładniejsza
_______________________________
 
Boga nie ma...:(
Jest Motór!!

 
Neo3
 Wysłana - 20 luty 2010 11:29      [zgłoszenie naruszenia]

zwykle 20 letnie auto jakich u nas nie malo, nigdy nie widzialem w nich nic specjalnego..
no chyba ze w GTR
_______________________________
 
MotorSport Technology.

Specjalista -
 
Naly
 Wysłana - 20 luty 2010 12:32      [zgłoszenie naruszenia]

94-98 ladniejsza

Znawca -
 
Batman..
 Wysłana - 20 luty 2010 12:53      [zgłoszenie naruszenia]

Jezeleli chodzi o moje zdanie to generacjie 89-94 oraz 94-98 bardzo sie wyróżniały z tłumu. Szczególnie ta druga generacja była bardzo agresywna jezeli chodzi o wyglad. ZDzi juz troszke czasu minelo i na ulicach jeździ tych mazdeczek jak mrówek faraonek, ale ładnie zrobiona i utrzymana dalej oko cieszy

Znawca -
 
hrumhrum
 Wysłana - 20 luty 2010 18:56      [zgłoszenie naruszenia]

Pospolita? raczej nie, u mnie w mieście rzadko takowe spotykam. Szczerze się zastanawiam nad zakupem takiej mazdy i odpicowaniem jej w szczególnośći z silknikiem 1.8 w wersji GT, zółwiem to ona już nie jest .

Co do mx-3, jest ciasna i do tego prawie wszystko jest z silnikiem V6, a częśći do tego drogie jak cholera pewnie, a i ciężko dostać w przyzwoitym stanie.

Już wole taką mazde z lekkim zacięciem sportowym niż fora mondeo mk1 , którego mam możliowść kupić za 3k, w bdb stanie (auto kumpla).

 
Mystic8B8
 Wysłana - 20 luty 2010 23:53       [zgłoszenie naruszenia]

NIe znosze przednionapedowek ale kiedys mialem ochote na taka Madzie. Mimo wieku i tak za***iscie sie prezentuje.
_______________________________
 

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]



 
Przegląd tygodnia

Mazda 323F BG 89-94 opinie

Warto przeczytać: Auto do 120 tys max- jakie? | Mobilki pomocy | Kara za spowodowanie stłuczki przy braku OC | Nakręcające kawałki do auta | Matowy lakier | Kross-125cm3-2t | Muza do samochodu na "podryw" | A4 B6 na szybko | Krótka piłka- koło dwumasowe. | Infiniti M30d | Kontrolka akumulator | Kontrolka akumulator nie gaśnie po uruchomieniu silnika | wsteczny bieg R19 | opony zimowe | samochod jako darowizna | numer nadwozia VIN renault clio rok 2010 | książki szkoła | rysunki | szczecin | typy nie róbcie tak | Perend | venitari | SEXOWNE SEKRETARKI | kalkulator | eskk | spuszcza głowę | staszic | creepypasta | Marzia Gaggioli | odryuch gardłowy | httpwwwyoutubecomwatchv=pRXlotr PpQ | kononowicz | maz | 00259007733193028487 | Biznes

 
Polecamy: KSW | Motywatory | Spalacz tluszczu

wersja lo-fi


Copyright 2000 - 2020 SFD S.A.
 
Powered by Pazdan ForKat 4.0