FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 606 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ROZRYWKA | Nauki Humanistyczne
Metodologia badań - praca magisterska 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Metodologia badań - praca magisterska"   

elektra04
 Wysłana - 16 styczeń 2010 17:43        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam! mam nadzieję, że dobrze umieściłam swój problem. Piszę pracę magisterską na temat: Wpływ aktywności twórczej plastycznej na wybrane aspekty rozwoju dziecka na podstawie zajęć oferowanych w Domach Kultury w moim województwie. Praca ma mieć charakter badawczy. Z częścią teoretyczną nie ma problemy bo materiałów jest dużo, ale z częścią metodologiczną tak:/ nie mam pojęcia jak to ugryźć i jakie badania przeprowadzić żeby nie były za skomplikowane. Czy ja powinnam przeprowadzić obserwacje? czy użyć ankiet? no i tak żeby wybrana metoda w ogóle mierzyła to co ma mierzyć. Bo jak w ogóle uchwycić wpływ? Z góry dziekuję za podpowiedzi

Pan Śmierć
BARON
 Wysłana - 16 styczeń 2010 18:56      [zgłoszenie naruszenia]

Zrób ankietę wśród dzieciaków i tych co tam uczą oraz rodziców i niech ci drudzy dostaną taką ankietę, w której będą mogli ocenić czy po zajęciach dzieci się rozwinęły Potem analiza wyników i tyle.

AD ANCALES, PLEBES!!!! EGO SUM BARON!!!
Veni, Vidi, Banni!%-)
Mafia znających łacinę%-)Baron wszystkich działów%-)
Rada Jedenastu i Inso 2009

Ekspert -

deberr
el gado
 Wysłana - 16 styczeń 2010 23:22       [zgłoszenie naruszenia]

a pozniej taka statystyczna analiza danych, ktora potwierdzi zalozona w pracy teze

Zmieniony przez - deberr w dniu 2010-01-16 23:22:59

z kazdym dnie uswiadamiam sobie jak malo jeszcze umiem

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Metodologia badań - praca magisterska

Warto przeczytać: Bibliografia do matury z polskiego | kim jest poeta? prezentejszyn na maturę... HELP! | holocaust - matura | wiersz | "za największego wroga ludzie mają tego , kto mówi im prawde " | samotność z wyboru czy z konieczności | Matura z historii, wybór książek | literatura przedmiotu.. ktoś pomoże? | Baudelaire | "Do złej baby" | Sztuka wobec II Wojny Światowej | Pomocy !!!! | motywy autobiograficzne | Zbigniew Herbert - Lustro | Brzydota jako kategoria estetyczna w sztuce barokowej. | Definicje z zakresu teatru

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL