Autor |
"Metody na pierwszy raz." |
|
MightyQ
|
|
Wysłana - 13 grudzień 2004 16:39 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Czesc!
Jestem z moja dziewczyna juz od jakiegos czasu i myslimy zeby wreszcie przejsc od rozrywek zastepczych do sedna. W zwiazku z tym chcialem sie glownie dziewczyn zapytac o dwie sprawy:
1. Jaka metode antykoncepcji z doswiadczenia polecilybyscie na pierwszy raz (dziewczyny, ja swoj mam juz troche za soba).
2. Jak naklonic, albo lagodnie pomoc w podjeciu decyzji o wizycie u ginekologa.
pozdro!
| |
|
 |
|
|
Gosia_p
|
|
najlepszy srodek antykoncepcji to tabletki antykoncepcyjne
i moga byc nawet na pierwszy raz tylko oczywiscie musialaby wiedziec kiedy ten pierwszy raz nastapi zeby zaczac je brac wczesniej
a polecam je dlatego ze nie trzeba sie o nic martwic w trakcie wspolzycia ani przerywac gry wstepnej zeby gumke zalozyc
a co do naklaniania twojej kobietki do wizyty u ginekologa to nie znam sposobu
nigdy nikt mnie nie musial naklaniac zebym tam szla bo wsumie nie ma sie czego bac
a jak ma jakas blokade to neich idzie do ginekologa kobietki bedzie sie czula mniej skrepowana ale zas minusem tego jest ze panie daktor przy badaniach sa mniej delikatne |
Ekspert -
 |
|
|
MightyQ
|
|
Dzieki za odpowiedz Moze to ja jakos przekona.
sog |
 |
|
|
Jonks
|
|
najlespza metoda antykoncepcji jest "kalendarzyk"
(no co ktos musi dbac o przyrost naturalny )
Specjalista -
 |
|
|
Helevorn
|
|
Jonks kolega skierowal pytanie do dziewczyn...
 |
|
|
MightyQ
|
|
|
|
Jonks
|
|
|
|
Zedder
|
|
A ja z moja kobieta stosujemy dwie metody...tabletki i gumka...niezla schiza co?:) a robilismy to juz dziesiatki razy... |
 |
|
|
QuaTro
|
|
szkoda kasy na gumki:P
|
kesieo
|
|
zaloz gume daj dziewczynie pigule i jedziecie a nie zastanawiasz sie co i jak podejsc
|
|
MightyQ
|
|
Dzieki wszystkim za odpowiedzi.
Sprawa wyglada raczej tak, ze po pierwsze, bardzo ja szanuje i nie mam ochoty zrobic jej krzywdy kazac jej brac cos co wywroci ja na lewa strone.
Ja wiem, ze to glupie, myslec, ze srodki istniejace od parudziesieciu w sumie lat moga byc tak szkodliwe, ale oboje naczytalismy sie tylu wypowiedzi forumowiczek tu i owdzie, ze teraz mamy wrazenie, ze tabletki powoduja wszelkie skutki negatywne a pozytek maly bo i tak korzystajac z nich latwo zajsc w ciaze. A z drugiej strony wszedzie widze rzeczowe opinie, ze mimo wszystko to najskuteczniejszy i najbezpieczniejszy srodek antykoncepcyjny.
Nie kierujcie waszych wypowiedzi do mnie bo nie ja bede bral pigulki i nie ja jestem przerazony. Moja dziewczyna ten temat czyta i do niej kierujcie wasze opinie (nadal chodzi mi o opinie dziewczyn, bo faceci przeciez i tak tabletek nie biora).
A druga sprawa to taka, ze naczytala sie przerazajacych wiesci o tym, jak wizyta u ginekologa wyglada i teraz panicznie sie boi wizyty.
Dziewczyny, uspokojcie ja troche, bardzo was prosze. |
 |
|