Autor |
"Miłość francuska, cunnilingus..." |
|
ferry
|
|
|
|
Seewy
|
|
|
|
red78
|
|
Seewy: z czego rechoczesz? Facet jest mlody stazem na forum. Czytanie, to nie to samo co pisanie. Za miesiac zmieni zdanie, a wtedy nie bedzie juz "... wypowiadają się ludzie kompetentni, mili i wyrozumiali..."
|
|
slaweh
|
|
za miesiąc? on zmieni zdanie po tygodniu jak zobaczy jakie rzeczy wypisuje się na tym forum.
 |
|
|
Kacperson
|
|
|
|
Kacperson
|
|
słuchaj stary a wogóle weź nie przejmuj sie tak,rozumiem,że chcesz być mistrzem i zadowalać swojąkobietę,bo mało jest takich rzeczy miłych jak widziećpartnerkę u progu orgazmu,ale to wszystko i tak nie przyjdzie hop siup tylko po prostu praktyka,ona odrazu teżnie bdzie umiała tego odczuwać tak jakby chciała i tak jak byś to sobie ty wyobrażał jeśli jest również niedoświadczona.Trzeba sie bawić z nią,próbować i w końcu samo zacznie pięknie wychodzić,a czytanie to tylko teoria i niewiele sie to zda w rzeczywistości.I nie przejmuj sie tak rolą "mineciarza"bo jak będziesz do tego tak podchodził,żem usisz ja zadowolić,to na***iesz sobie w końcu takch kompleksów i stresów ,że ci sie odwidzi sex
 |
|
|
Raptor10
|
|
|
|
kroffka
|
|
a w polsce mowia na to "pekniety jerz"  |
 |
|
|
2 er el x
|
|
tak sie zastanawiam ...trzymacie przy tym zegarek w rece?bo ja kompletnie trace przy tym rachube czasu i mnawet jakos nie mysle o tym zeby sprawdzac ile to trwało ,a chyba coponiektorzy albo cos tu sciemniaja albo podaja ten czas na wyczucie.. |
Znawca -
 |
|
|
Raptor10
|
|
poprostu przed spójrz na zegarek a potem po i bedzie wiadomo ,
|