Miłosne FAQ - czyli zobacz czy ktoś juz nie miał takich problemów jak TY
Zanim zada się pytanie, warto przejrzeć istniejące juz tematy, bo też i czesto problem jest niemal identyczny.
Może komuś się to przyda..
Proszę w miarę rozwoju działu o uzupełnianie tego tematu, dodawanie linków zarówno do całych tematów, jak i konkretnych wypowiedzi
No to jedziemy
1.
Polemika na temat metod SS <Słodki Skurviel >,
ich ogólnej skuteczności bądź głupoty związanej z ich stosowaniem. Pokrótce-autor jest za postawą romantyczną, a inni w większości za SS.
2. Jak sama nazwa wskazuje-to częsty temat tutaj, a jest dużo wypowiedzi więc się chyba nada. W skrócie- czy jest szansa na bycie z przyjacielem/przyjaciółką-userzy radzą
poznałam fajnego faceta,wyjechałam do niego na tydzien za granice tam spędzilismy mile czas,a po przyjeździe....jak niby nigdy nic powiedzial ze bysmy utrzymali dystans,ja sie zgodziłam,i teraz nie wiem jak mam wedlug niego postepowac,rozmawiać,traktować itp.????aby zadne z nas sie nie zraziło do siebie tylko z biegiem czasu wszystko sie ułozylo po miedzy nami
no tak ale jestem na tej stronie za ledwie kilka dni wiec za bardzo nie wiem ja zalozyc nowy temat, wiec napisalm tak... a chciala bym sie dowiedziec co kolwiek zwiazanego z moim problemem...