FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 2088 razy ¬

ROZRYWKA | Pasje i podró¿e - ma³e i du¿e
Modelarstwo kartonowe - pytanie 
[powiadom znajomego]    
Autor "Modelarstwo kartonowe - pytanie"   

Abdomen
 Wys³ana - 6 grudzieñ 2006 15:06        | zg³o¶ naruszenie regulaminu

Sprawd¼ ile procent masz t³uszczu

Mam pytanko odno¶nie paru wydawnictw ANSWER, ORLIK, HOBBY MODEL, JSC-Gdañ¶k, WAK-Wroc³aw, ERKO TYP-Czechy, MODELEX i PK GRAPHICA. Chodzi mi dok³adnie o to dla jakiego typu modelarzy s± one przeznaczone (pocz±tkuj±cych, ¶rednio zaawansowanych lub zaawansowanych), i czy warto sie w nie pakowaæ (kto¶ kto klei³ modele kartonowe pewnie wie o co chodzi). Pytam sie dlatego ¿e nie mia³em jeszcze styczno¶ci z tymi wydawnictwami.
Prosze o pomoc.

automatic gearbox - is OK

AliBabus
 Wys³ana - 15 styczeñ 2007 13:44       [zg³oszenie naruszenia]

To zale¿y jakie masz do¶wiadczenie??? Czy klei³e¶ do tej pory jakies inne modele kartonowe??
Sama trudno¶æ zale¿y od konkretnego modelu, Jezeli klei³es do tej pory modele tego typu to nie powinienes miec problemu i tymi. Jesli natomiast nie to mimo wszystko powinienes sobie poradziæ ale efekt pocz±tkowo bedzie odbiega³ od wzorcowego ale z czasem nabierzesz wprawy i zacznia to byæ prawdziwe modele.
Pozdro.

Modelarstwo kartonowe to moje stare hobby. Juz kilka lat nieruszane ale mam jeszcze kilka zaczetych modli, które czekaja na dokoñczenie i wierzê ¿e sie za nie wezmê kiedy¶ bo obecnie to nie mam nawet siê czasu wyspaæ.

"Victoria" is the best team on the world!
Specjalista od dupowozów.

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Przegl±d tygodnia

Modelarstwo kartonowe - pytanie