Autor |
"Mogła zajść w ciąże ?? pomocy" |
|
nicolas-de
|
|
Wysłana - 6 lipiec 2005 17:24 | zgłoś naruszenie regulaminu
więc tym razem chodzi nie o mnie lecz kolege...otóz wczoraj uprawiał petting ze swoją dziewczyną...wczoraj też ona miała mieć okres...no i gdy skończyli on zauważył na swoim członku ten płyn przezroczysty co sie wydziela..który jakby delikatnie przesiąkł z majtek na spodnie dresowe...i była widoczna malutka plamka..no i pytanie czy ta jego dziewczyna mogła zajść w ciąże...ona miała na sobie leginsy i oczywiści pod nimi majtki...więc jaka jest szansa że mogła zajść ? bo ja myśle że żadna...bo skoro on twierdzi że nie dużo było widać przez spodnie więc mało tego płynu było i bardzo mało prawdopodobne że mogło takie coś spowodować ciąże bo po peirwsze..musiało by troche tego być żeby sie przedostać przez leginsy i majty...pozatym w tym płynie jest mała ilość plemników więć musiało by być duzo tego płynu.. no i po trzecie dosyć głęboko muszą dotrzeć ...wieć jak sądzicie możlwie że mogła zajść w ciąże....bo ja myśle że NIE ... no ale wystawiam posta w imieniu kolegi dla jego pewności...aha i jeżeli okres się pojawi na dniach tzn. że nie jest w ciąży ??
 |
|
|
czanymotyl
|
|
|
|
VooDooDoll
|
|
NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOSCI, ŻEBY W TEN SPOSÓB DOSZŁO DO ZAPŁODNIENIA.
pLEMNIKI MUSZĄ WNIKNAĆ DO POCHWY, NIE NA MAJTKI, NIE PRZEZ TRZY WARSTWY UBRANIA, PROSTO DO POCHWY.
|
|
Gosia_p
|
|
|
|
Seewy
|
| Wysłana - 6 lipiec 2005 17:30 Usunięta przez Seewy za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
mazia101
|
|
Nie nooo, tego jeszcze nie było żeby przez odzież zachodzić
 |
|
|
mixerboss
|
|
a miala na sobie skafander ? to jest wazne...
|
|
zjfk
|
|
|
|
SaharVS
|
%-)
|
|
Niech kolega myje rece..po robocie...bo jak sie bedzie witał z Wami to mozecie zajsc w ciaze
Specjalista -
 |
|
|
maverick22
|
|
|
|
Niusia_81
|
|
Czemu takie dzieci sie dorywają do takich spraw, a potem piszą rzeczy, że aż człowieka krew zalewa