Sprawd¼ swoje BMI P³eæ: mê¿czyzna kobieta Masa cia³a w kg: Wzrost w cm: sprawd¼ Moja Nuka ;] Zmieniony przez - betta01 w dniu 2006-12-31 15:42:49 ______________________________ 'Mówienie bez my¶lenia jest jak strzelanie bez celowania...' - Z. Herbert
P³eæ: mê¿czyzna kobieta
Masa cia³a w kg:
Wzrost w cm:
sprawd¼
Moja Nuka ;] Zmieniony przez - betta01 w dniu 2006-12-31 15:42:49 ______________________________ 'Mówienie bez my¶lenia jest jak strzelanie bez celowania...' - Z. Herbert
s³odko ¶pi ;] _______________________________ 'Mówienie bez my¶lenia jest jak strzelanie bez celowania...' - Z. Herbert
przez dziurkê... ;) _______________________________ 'Mówienie bez my¶lenia jest jak strzelanie bez celowania...' - Z. Herbert
Po k±pieliii ;] _______________________________ 'Mówienie bez my¶lenia jest jak strzelanie bez celowania...' - Z. Herbert
... _______________________________ 'Mówienie bez my¶lenia jest jak strzelanie bez celowania...' - Z. Herbert
jajnik jajnik
pies fajny.... jeste¶ maniakiem ¿eby takie foty zrobic :P _______________________________ "Only the deads will see the end of war" MODERATOR MILITARIÓW od 2007 :-) INSOMNIA 2013
Sweet piesio! _______________________________ Mus truskawkowy - moja specjalno¶æ ;P
tez mialem takiego psa.. sog _______________________________ ]:-> Los sprzyja odwa¿nym