Autor |
"Monter izolacji przemysłowych - kurs" |
|
brolly112
|
|
Wysłana - 14 październik 2012 11:34 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
gokacy
|
WARIAT
|
|
pracowalem jako monter izolacji
na kursie pokażą ci kilka podstawowych sposobów zakladania izolacji na rury
a praktyka to oczywiscie inna bajka
jesli miales już do czynienia z budowlanką,blacharką itp. to śmialo rób
jeśli jesteś totalnie zielony to przemyśl to czy ci się opłaca
bo za sam kurs nikt cie nie zatrudni tak prędko
|
NowyM
|
|
Wskazany przez Ciebie kurs opisuje moduł dwu tygodniowy - przyspieszony. Przygotowuje do zawodu Montera izolacji przemysłowych. I kosztuje nie 3, a 2,5 tys. zł.
Jasne, że sam kurs to dopiero początek. Jak w każdej dziedzinie praktyka jest najważniejsza. Jednak program kursu dostosowany jest dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygody z tym zawodem.
Zaświadczenie po kursie honorowane jest przez większość pracodawców branży izolacyjnej. POLECAM!!! [csz.com.pl/#aktualnosci%26newsId%3D17]
|
brolly112
|
|
A wiec tak
Obecnie pracuje na budowie we Francji, konkretnie w Paryżu. Doświadczenia wielkiego nie mam, ale praca którą robimy jest dość różna - szpachlowanie, malowanie, demolki, burzenie ścian, podwieszanie sufitów, wstawienie okien, stolarka itp. Także z różnymi sprzętami oraz robotą obeznanie jako takie mam.
Myślę o tym kursie ponieważ obecnie pracuje na czarno, muszę wykupić sobie sam ubezpieczenie, opłacić mieszkanie przejazdy i no szału nie ma. Z zawodu jestem technikiem informatykiem, maturę mam ale tak jakoś wyszło że jestem tu gdzie jestem
Kuzyn zrobił ten kurs jakoś przed wakacjami. 1 wyjazd dość szybko do Niemiec, 2 tygodnie. Następnie 2 razy do Szwecji i obecnie pracuje w Norwegi - za***ista kasa na legalnej robocie, mieszkanie opłacone przejazdu wsio coś pięknego
NowyM skąd wiesz że obecnie ten kurs kosztuje 2,5 tysiąca ?
Pozdrawiam
Zmieniony przez - brolly112 w dniu 2012-10-15 21:24:31 |
 |
|
|
NowyM
|
|
Witam,
WSZYSTKIEGO DOWIESZ SIĘ U ŹRÓDŁA!!!
[csz.com.pl/#kontakt]
|
INSOMNIA
|
|
brolly, nowy pracuje w tej firmie więc jak może tego nie wiedzieć |
 |
|
|
brolly112
|
|
No faktycznie, nie zauwazylem wczesniej
Gokacy dlaczego juz nie pracujesz jako monter ?
NowyM obecnie jestem za granica i nie moge do was bezposrednio zadzwonic, na maile z kolei nie odpowiadacie. Mam pytanie dotyczace terminu kursu. Widze ze wasz kurs trwa lacznie ok 2 tygodni, po czym nastepuje tydzien przerwy. Jesli tak to jeden z kolejnych kurswów rozpocznie sie 26 listopada ?
Pozdrawiam
Zmieniony przez - brolly112 w dniu 2012-10-16 22:30:48 |
 |
|
|
NowyM
|
|
Kursy organizowane są w odstępach "średnio" comiesięcznych
Wystarczy zostawić swój numer telefonu kontaktowego, a na pewno ktoś się odezwie przy następnym terminie.
P.S. brolly112 - Przeszukaj skrzynkę mailową.
Pozdrawiam
|
gokacy
|
WARIAT
|
|
firma w której pracowałem już nie za trudnia tyle osób co kiedyś.
|
brolly112
|
|
NowyM dzieki za odpisanie na maila, rozmowe miedzy nami bedziemy kontunuowac droga mailowa
Gokacy @ |
 |
|
|
arturrb
|
|
Byłem na kursie w Krapkowicach i tak szczerze nic tam mi praktycznie nie pokazali . Jak bym miał iść teraz do pracy to nic po nim nie umie tylko jedynie mam papier . Nie sądziłem że to będzie takie dziadostwo , materiałów nie dawali do pracy . Zdzierstwo , a wszystko trwało 2 tygodnie , a w tym 7 dni teorii i 3 praktyki . Więc tych Krapkowic nie polecam bo tam chodzi jedynie o pieniądze , a nie o przeszkolenie potencjalnego kandydata .