FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 10102 razy ¬

ROZRYWKA | Nauki Humanistyczne
Motyw P. Śmierci. 
[powiadom znajomego]    
Autor "Motyw P. Śmierci."   

Zielakos
 Wysłana - 4 listopad 2013 17:07      [zgłoszenie naruszenia]

jednak stonee był tylko zapalnikiem wielkiej bomby, która pochłania słabsze jednostki na forume

Wyjebane tak mocno, że mnie nie możesz nie kochać

Fito85
NBA tajper
 Wysłana - 6 listopad 2013 16:04      [zgłoszenie naruszenia]

Widocznie nie przeczytałas regulaminu forume, że za pomoc użytkowniczki muszą w formie zaliczki wrzucić cycki w naszych zdjęciach.

A tak w ogóle, motyw śmierci w prezentacji maturalnej-nowatorsko i oryginalnie, prawie w ogóle nie ma na ten temat literatury i opracowań

Zmieniony przez - Fito85 w dniu 2013-11-06 16:10:29

DSullivan
 Wysłana - 6 listopad 2013 19:44      [zgłoszenie naruszenia]

rzecz w tym, panie Fito, ze czytajac regulamin zdziwilam sie, ze urzytkownicy godza sie na takie traktowanie:)
odnosnie mojego motywu- mozesz myslec co chcesz, bo pomimo tego, ze smierc jest jednym z bardziej oklepanych tematow, sadze, ze w prezentacji chodzi takze o to, zeby wybrac cos, co interesuje ciebie samego. wybralam taki, w jakim moge sie swobodnie poruszac i na temat ktorego moge sie wypowiedziec. pomijajac to, smierc to jednoczesnie temat rzeka, istnieje wiele powodek smierci i mozna o niej ciekawie pisac/mowic. dodatkowo smierc towarzyszy czlowiekowi od zawsze, jest mu bliska. temat mojej prezentacji wybralam juz rok temu, wiedzac jakich materialow chce do uzyc i przypominam, ze zastanawialam sie tylko nad sformulowaniem tezy:)wiesz, nie wybralam swojego tematu tylko dlatego, ze w internecie moge znalezc 349872587 materialow do pomocy, a poniewaz mnie interesuje. gdybym brala co popadnie tylko dlatego, bo latwo bedzie mi sie za to zabrac, wybralabym milosc/przyjazn/szczescie, tak jak wiekszosc dziewczyn.:)

'Nie pozbawili jej życia, lecz zmienili je na zawsze, sprawiając, iż zapragnęła śmierci.'

Fito85
NBA tajper
 Wysłana - 6 listopad 2013 20:04      [zgłoszenie naruszenia]

zrób prezentację na temat:

"EHEHEHEH, pięknie wyglądasz z moim chvjem w buzi". Etos sqziego i postrzegania go przez Klaudie na przestrzeni różnych epok literackich.

zbys
Elektronika
 Wysłana - 6 listopad 2013 20:22      [zgłoszenie naruszenia]

No cóż, tak to już w życiu bywa, ze prawie każdemu władza uderza do głowy w mniejszym lub większym stopniu. Nie każdy może być Marią Skłodowską, o której Einstein powiedział że jest jedynym znanym mu naukowcem, którego sława nie skorumpowala i Maria zostala do końca niezwykle skromną osobą.

Lepsze jest wrogiem dobrego!

Kościół NIE jest po to by pomagać biednym - jest po to aby pomagać w ich zbawieniu!

Entor
 Wysłana - 6 listopad 2013 21:40      [zgłoszenie naruszenia]

za słownik się weź a nie prace maturalna, pewnie po maturze pójdziesz na zarządzanie a po studiach co najwyżej będziesz zarządzała kasa w biedronce

AntyPS
 Wysłana - 7 listopad 2013 00:19      [zgłoszenie naruszenia]

Pan Śmierć zdecydowanie przesadza

Zmieniony przez - AntyPS w dniu 2013-11-07 00:22:30

Robot-Man
 Wysłana - 7 listopad 2013 03:08      [zgłoszenie naruszenia]

gratuluje PŚ pierwszych antyfanów
być może uda mu się przejąć palmę pierwszeństwa zmuszając do ciężkiej pracy moderatorów mlkv i Don quixet

woroczu, wybieram cie!

INSOMNIA
 Wysłana - 7 listopad 2013 03:29      [zgłoszenie naruszenia]

Pewnie ten antyfan to hawaj Śmiercia.

Robot-Man
 Wysłana - 7 listopad 2013 03:38      [zgłoszenie naruszenia]

chodziło mi też o autorkę tematu i chimerę
chociaż w sumie za mało się starają, żeby ich nazwać antyfan(k)ami

Zmieniony przez - Robot-Man w dniu 2013-11-07 03:38:47

woroczu, wybieram cie!

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 5 stron.   poprzednia | następną