Autor |
"Motyw P. Śmierci." |
|
Pan Śmierć
|
BARON
|
|
|
|
Notorious-
|
|
no twoja mnie po prostu zmiazdzyla, ale nie dziwne to biorac pod uwage jak strasznie dlugo nad nią myslales (wrzuciłbym ci piątaka do kubka jak to robio przechodnie pod tunelem przed pkp gdy grasz na flecie), monitorowalem twoja obecnosc na forum EHEHEHE
Zmieniony przez - Notorious- w dniu 2013-11-19 21:53:42 |
 |
|
|
Pan Śmierć
|
BARON
|
|
Raptem parę godzin, czym to jest przy 18 dniach istnienia tego tematu, które Ty musiałeś poświęcić, żeby się dzisiaj wpisać Oraz nie musisz po mnie zgapiać i powtarzać żartu o długim myśleniu!
Zmieniony przez - Pan Śmierć w dniu 2013-11-19 22:56:40
Rada Jedenastu i Inso 2009 |
Ekspert -
 |
|
|
Notorious-
|
|
"zgapiać" Być może jako kvrwa umysłowa nie odwiedzam działów traktujących o jakichkolwiek naukach, wogole rzadko odwiedzam forum, zazwyczaj hyde humor i motoryzacje, ewentualnie rzut okiem na tematy "na wierzchu" strony glownej , a ten akurat tytul przykuł moja uwage
Zmieniony przez - Notorious- w dniu 2013-11-20 11:26:01 |
 |
|
|
MC_Zong
|
|
znowu PS pokazał klasę wyzywając nowego użytkownika i zniechęcając go do korzystania z forum, zgładzam sprawę do banana  |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Nie zgładzaj sprawy. PŚ podroczył się tylko z Shakurem, to nie to samo co drapanie Shakura po bandziochu, ale też się chłopak cieszy  |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Z tego co slyszalem to PŚ w peruce wyglada conajmniej jak loszka 2,5/10, wiec radze tego nie spi*****ić...  |
 |
|
|
Pan Śmierć
|
BARON
|
|
Na tle dziewczyn Shakura to dałbym sobie spokojnie 5/10 minimum
Zmieniony przez - Pan Śmierć w dniu 2013-11-21 23:12:49
Rada Jedenastu i Inso 2009 |
Ekspert -
 |
|
|
MC_Zong
|
|
Olokk już czeka z aparatem
ten temat powinien być w HP, wypowiedziałoby się pewnie więcej osób, ale zamknęliby temat po 2 godzinach
|
 |
|
|
Notorious-
|
|
Na tle dziewczyn Shakura to dałbym sobie spokojnie 5/10 minimum
Kuhwa wymoczku co cyckow nie widzial :)
Spojz na siebie, a teraz na mnie........ siedze na koniu............tylem |
 |
|