FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 10184 razy ¬

ROZRYWKA | Nauki Humanistyczne
Motyw P. Śmierci. 
[powiadom znajomego]    
Autor "Motyw P. Śmierci."   

DSullivan
 Wysłana - 1 listopad 2013 17:25        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

witam. zerknelam na to forum, poniewaz sama szukalam pomyslu na teze do swojego tematu maturalnego, ktory dotyczy smierci. od poczatku wiedzialam co moja praca ma zawierac, jakich lektur do niej uzyje, czego bede sie trzymac, tylko mialam problemy z poprawnym skonstruowaniem tezy. w kazdym razie, docierajac na to forum trafilam na wypowiedzi moderatora, P. Śmierci i jestem zdziwiona, ze wszystko wam tutaj pasuje. skoro moderator juz na starcie nazywa was glupkami, tylko dlatego, ze macie jakis problem z tym, ze nie wiecie jak cos sformulowac/zabrac sie za cos to widze 3 mozliwosci: albo wam to pasuje, skoro sie na to godzicie, albo moderator to arogant, skoro wam pomaga obrazajac was przy okazji. nie twierdze, ze nie ma tu osob chcacych isc na latwizne, nie mniej nie rozumiem jak mozna ludzi tak po prostu obrazac i uznawac ich za gorszych bo szukaja pomocy w sieci. matura nie jest trudna, fakt, ale widocznie gdyby wszystkim szla jednakowo latwo to powstawanie tego typu forow/portali i innych rzeczy byloby nie potrzebne. nie chce nikogo tutaj obrazac, ale sadze, ze fajnie byloby jakby pan moderator nabral do siebie nieco dystansu bo nie wszyscy sa na tym swiecie tak samo uzdolnieni, ze wszystko przychodzi im z ta sama prostota, co tobie.
pozdrawiam.

'Nie pozbawili jej życia, lecz zmienili je na zawsze, sprawiając, iż zapragnęła śmierci.'

borsukje
 Wysłana - 1 listopad 2013 17:48      [zgłoszenie naruszenia]

Już go zbanowałem. Przyglądaliśmy się zachowaniu tego moderatora od dłuższego czasu. Dziękujemy za reakcję.

djqb4
 Wysłana - 1 listopad 2013 19:43      [zgłoszenie naruszenia]

Nie każdy musi mieć maturę. Koniec historii. Jak ktoś jest na tyle nieporadny życiowo, że ma problem z napisaniem prostej prezentacji czy chociażby planu ramowego, to śmiem twierdzić, że matura to za wysokie progi dla takiego osobnika. Nie wszyscy są równi.

Progressive Trance 4 Life

INSOMNIA
 Wysłana - 2 listopad 2013 09:40      [zgłoszenie naruszenia]

Prawda, ze nie kazdemu pojdzie rownie latwo, ale imho to nie jest powod, aby moderator nazywal kogos glupiego- madrym. Jezyk jest tak skonstruowany, ze okreslone przymioty maja swoje mozliwie scisle definicje i jezeli o cos prostego pyta sie ktos glupi to nie nalezy go nazywac zdolnym inaczej, a uzyc jednoznacznego terminu.

Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2013-11-02 14:25:26

Entor
 Wysłana - 2 listopad 2013 15:39      [zgłoszenie naruszenia]

bo śmierciu przymasował i teraz to się sadzi w necie ale już na osiedle nie wyjdzie bo dobre chłopaki nie lubio artystów

MrMojo
 Wysłana - 2 listopad 2013 16:59      [zgłoszenie naruszenia]

Namnożyło się tych administratorów ostatnio

Life may be seen as a virus infecting the perfect organism of death.

Znawca -

INSOMNIA
 Wysłana - 2 listopad 2013 20:18      [zgłoszenie naruszenia]

Bardzo trafna krytyka. Na Śmiercia jest wiele skarg i zażaleń, myślę że ten temat przeleje czarę goryczy i Śmierciu straci status moda, a jego miejsce zajmie user NaFulu.

Chimera-a
 Wysłana - 2 listopad 2013 21:57      [zgłoszenie naruszenia]

Dziękuję, że poruszyłaś temat Pana Śmierci. Też go nie lubię...

Campari? - spytał, chociaż oboje wiedzieliśmy, że to już bez sensu

MC_Zong
 Wysłana - 3 listopad 2013 19:03      [zgłoszenie naruszenia]

[http://www.insomnia.pl/Wszechogarniaj%C4%85ce_upo%C5%9Bledzenie_j%C4%99zyka-t678738.html]

tutaj P.Śmierci czegoś nie wiedział, idź tam, nazwij go głupkiem i mamy zgode

brak dystansu do siebie to ogólna cecha moderatorów nie licząc seby czy yosiemaelo bo oni tu tylko trolują, ale P.Śmierci ma go całkiem sporo (jak na moda) i jeśli nazwał Cię głupkiem to może miał ku temu powód (może jesteś, no nie wiem, po prostu głupia; daj link do tego tematu

ja wybaczam P.Śmierci i myślę, że zanim zastąpimy go youngiem powinniśmy dać mu ostatnią szansę

INSOMNIA
 Wysłana - 3 listopad 2013 20:36      [zgłoszenie naruszenia]

Skoro źle piszesz "nie" z przymiotnikami (vide Twój pierwszy post: "nie potrzebne"), to przykro mi, ale mam złe wieści: PŚ najwidoczniej miał rację.

Sweet kisses :*

rafee
 Wysłana - 4 listopad 2013 10:13      [zgłoszenie naruszenia]

Też nie rozumiem Śmiercia jak może wyzywać od idiotów ludzi którzy zadają te same pytania w różnych działach licząc, że im więcej spamu tym szybciej ktoś odpowie.
Jak ktoś nie ma cierpliwości by rozmawiać z osobnikami o umyśle orangutana to nie powinien się zajmować moderowaniem na tym forum.Nazywanie *****a idiotą jest niedopuszczalnym nadużyciem i powinno się takiego moderatora podać do sądu.
Tolerancja ponad wszystko

"Cześć kle0 jestem nie wiem czy mnie kojarzysz byłam pare lat z deberem z forum"

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 5 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Motyw P. Śmierci.

Strony: 1 2 3 4 5