Witam, czy jest osoba na forum która w niedalekiej przeszłości zdała multiselect ? ponieważ mam kilka trudnych pytań z całego testu na które udzieliłem sobie odpowiedzi i chciałbym sprawdzić jakich odpowiedzi udzieliła osoba która zdała ten test. Odpowiedzi można wysłać tutaj albo np na email... byłbym bardzo wdzięczny.
117. Nigdy nie zdarzyło mi się wymiotować krwią lub nią kaszleć. tak
139. Gry gram wolę wygrać, niż przegrać tak
148. Nigdy w życiu nie czułem się lepiej niż teraz. nie
183. Nie wszystkich których znam, lubię. tak
213. Łatwo wpadam w złość i łatwo mi ona przechodzi. nie
225. Moje postępowanie bywa często źle zrozumiane przez innych. nie
242. Często bywam bardzo pobudzony. nie
246. Wierze, że moje grzechy są trudne do wybaczenia
260. Zdarza mi się śmiać z nieprzyzwoitych kawałów. tak
302. Ludzie łatwo mnie niecierpliwią. nie
333. Ludzie mówią o mnie obraźliwe i ordynarne rzeczy nie
366. Miałem okresy w których czułem się tak pełen energii, że przez kilka dni nie potrzebowałem snu. nie
404. Nie mam trudności z przełykaniem. tak
423. Na ogół daje całego siebie, byleby tylko wygrac z kimś kto mi się sprzeciwia. tak
452. Na ogół bronie z całą siłą swojej opinii. tak
13. Należy starać się rozumieć swoje sny i wyciągnąć z nich wnioski. Nie
16. Zdarza mi się myśleć o rzeczach, o których nie wypada mówić. Tak
19. Gdy podejmuję nową pracę lubię wiedzieć z góry, o czyje względy warto się ubiegać. Tak
27. Gdy mi ktoś wyrządzi krzywdę czuję, że powinienem odpłacić mu tym samym, chociażby dla zasady. Tak
29. Czasami mam ochotę kląć. Tak
33. Rzadko martwię się swoim zdrowiem. TAk
37. Czasem mam ochotę coś stłuc, co mi wpadnie w ręce. NIE
41. Nie zawsze mówię prawdę TAK
50. Często musiałem przyjmować polecenia od kogoś, kto umiał mniej ode mnie. TAK
55. Czasami obstaję przy czymś tak długo, że inni tracą cierpliwość. TAk
58. Wiele osób wyolbrzymia swoje nieszczęścia, aby zdobyć sympatię i pomoc otoczenia. TAK
79. Nie przejmuję się tym, gdy ktoś ze mnie żartuje. TAK
81. Myślę, że większość ludzi kłamie, gdy jest to im potrzebne. TAK
86. Lubię uczestniczyć w imprezach, prywatkach w których można się hałaśliwie zabawić. nie
102. Czasami złoszczę się. TAK
105. W szkole wzywano mnie czasem do dyrektora z powodu złego zachowania się. TAK
134. Czuję czasem, że chciałbym się z kimś pobić. nie
335. Nie martwię się szczególnie o to jaki jestem lub jak odbierają mnie inni. TAK
342. Rozmawiam często z nieznajomymi w pociągach, autobusach. tak
346. Często spotykałem osoby uważane za niby ekspertów, ale umieli mniej ode mnie. TAK
406. Na pewno sprawiłoby mi przyjemność pokonania oszusta jego własną bronią. TAK
246. Wierze, że moje grzechy są trudne do wybaczenia NIE
423. Na ogół daje całego siebie, byleby tylko wygrac z kimś kto mi się sprzeciwia. tak ( tu nie jestem pewien, kluczem tu jest BYLE, więc może być NIE)
27. Gdy mi ktoś wyrządzi krzywdę czuję, że powinienem odpłacić mu tym samym, chociażby dla zasady. Tak ( NIE, znaczy, źe jesteś mściwy)
41. Nie zawsze mówię prawdę TAK (NIE, jesteś kłamcą? )
105. W szkole wzywano mnie czasem do dyrektora z powodu złego zachowania się. TAK (NIE)
406. Na pewno sprawiłoby mi przyjemność pokonania oszusta jego własną bronią. TAK (NIE - j/Giddens)
Ogólnie mam co do kilku wątpliwości szczególnie do 19, te w/w są takie jak ja to rozumiem, mogą się niektóre osoby z tym nie zgadzać, ale j/w też ms zdałem w 2012r wiec troche czasu już minęło...)
41. Nie zawsze mówię prawdę TAK (NIE, jesteś kłamcą? ) - nie jestem kłamcą, ale każdemu się czasem zdarzyło po prostu nie powiedzieć ' całej prawdy ' bądź też ukryć coś dla dobra innych, więc jesli odpowiem że NIE, zawsze mówię prawde, to nie będzie że robie z siebie zbyt idealnego człowieka ? i że okłamuje w tym pytanie samego siebie i oczywiście psychologa który może sobie tak pomyśleć ? trudno to ogarnąć.
A co myślicie o tym pytaniu:
121. Nigdy nie pozwalam sobie na niezwykłe praktyki seksualne . ( tak , nie ?)
Giddens jeśli byłbyś w nowej pracy to nie chciałbyś wiedzieć kto jest szefem, kto rządzi i przy kim warto się najbardziej wykazać niż na odwrót?
Zmieniony przez - dyktatoren w dniu 2015-01-15 19:17:53
tak kazdym pytaniem doglebnie sie nie przejmuj bo bedzie ich 10 o to samo tylko o roznej tresci.
moja wizytowka zawsze byla praca, a nie podlizywanie sie, zawsze na tym lepiej wychodzilem niz wlazidupy
co do pytania to seks jest sfera intymna, ale ja dalem NIE bo nie ma w tym nic zlego. ale gdy o podobna rzecz pytala mnie psycholog - z gory powiedzialem ze nie mam zamiaru dzielic sie z nia moimi lozkowymi sprawami, chyba ze robimy to oboje
Koledzy mi opowiadają że w szkole policyjnej spotkali czasami takich ' *****i ' że nie wiedzą w jaki sposób przeszli w ogóle rozmowe z psychologiem i pozostałe części i etapy, skoro nie potrafią splec kilku słów ;d