Niedawno na stronie CGM oglądałam jakieś stare wywiady z imprezy SnowShow Music Fest i dokładnie sprawdziłam co to za festiwal. A z racji tej, że jeździmy na wszystko od Openera po Orange Warsaw to wyszła inicjatywa, żeby w przyszłym sezonie zaliczyć także SnowShow bo cena jak na taki wyjazd jest w porządku.
Może kiedykolwiek ktoś był w tym Les Orres i mógłby powiedzieć czy warto się wybrać?
Jeśli jeździcie na czymkolwiek(narty,deska)to chyba nie ma się nad czym zastanawiać
Przednia impreza była wg mnie najlepszą tego typu organizowaną przez nas zimą a już trochę podróżowałem, więc wiem co mówię :D
PS: nie wspominając o konkursach i innych atrakcjach, których jest w...xxxxxx!
Jeździmy, to oczywiste ale nie mamy takiego doświadczenia bo Zieleniec to nie to samo co stoki w Alpach, myślisz że damy radę? Napisz coś więcej- jak artyści, klimat, ludzi i w ogóle. Warto się męczyć 20-kilka godzin w autokarze?
Masz stoki o różnym stopniu trudności, zresztą jak wszędzie.
Jak nie jesteś jakimś pro-snowborderem albo super narciarką to wybierasz te łatwe, wiadomo.
Zresztą organizują spoko instruktorów, więc jak dobierzesz sobie ekipę to nie dużą kasę możesz załapać się na fajne warsztaty.
A stoki naprawdę pro: szerokie, dobrze naśnieżne z widokami jak z bajki
Co do przejazdu autokarem wątpię byś nie poznała nowego towarzystwa.
Ogólnie mogę podsumować, że to dobre spędzony wyjazd.
Imprezy, koncerny i szusowanie nawzajem się nie wykluczają, bo wszystko jest w różnym czasie.
Można nawet powiedzieć, że się uzupełniają i nie będziesz miała ani jednej wolnej chwili.
Chociaż jak wiadomo, wszystko od człowieka zależy
Zmieniony przez - wiadomix w dniu 2014-08-16 11:49:44
Koleżanka była w tamtym roku i z tego, co widzę po jej zdjęciach wrzuconych na fejsa to można powiedzieć obłęd, to samo co na stronie festu. W przyszłym sezonie też podobno się wybiera.
Z tego co słyszałam, to nie trzeba nawet jechać ekipą bo ludzi do integracji nie brakuje. Zresztą filmiki pokazują co się dzieje ;)
A mógłby ktoś napisać jak inne wyjazdy SnowShow?? Też są tak dobrze zorganizowane?? Oczywiście z tego co widzę to wydają się ok, jednak najwięcej informacji jest o tym całym Music Fest a wolałbym chyba wypad stricte na narty.
To Les Menuires w 3 dolinach prezentuje się konkretnie
Oni nie organizują chyba słabych wyjazdów
Byłem już z nimi 3x i każdy wyjazd zawsze na takim samym czyli wysokim poziomie.
Tak naprawdę w Alpach wszystkie kurorty reprezentują europejski level więc nie ma się czego obawiać.
Snow zapewnia tylko dodatkowe, atrakcje, serwis, nocleg, skipass i jeszcze kilka rzeczy ale robi to odpowiedni sposób.
Zawsze masz kontakt z opiekunem, możesz o wszystko zapytać a jak coś się dzieje fajnego to dostajesz info smsem.
Trochę wygląda jakbym robił im reklamę więc zapytaj sobie najlepiej ludzi na ich fp na facebooku, wtedy dostaniesz też inne informację. Bo wiesz, ja mogę być subiektywny
Miejscówki o której piszesz nie znam ale słyszałem, że Trzy doliny to największy kurort w europie.
Zmieniony przez - wiadomix w dniu 2014-11-10 12:14:42