Autor |
"Muzyka z reklam..." |
|
sandmann21
|
|
Wysłana - 13 wrzesień 2005 00:46 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Czy chodzi ci po głowie jakas melodia która usłyszałes w telewizyjnym spocie reklamowym i koniecznie chciałbyś usłyszeć jej pełna wersję? Nic prostszego- na [reklamy.tv/] jest wiele tytułów takich piosenek i to od tej strony powinieneś zacząc swoje poszukiwania.
Jezeli to jednak nie ponoże to zapytaj sie o tytuł utworu z reklamy w tym poscie, podając oczywiście reklame i ewentualnie tekst lub zapis audio, a z pewnością ktos poda ci właściwą odpowiedź.
Oczywiscie pamiętajmy iż w tym poście podajemy tylko i wyłacznie tytuł utworu . Linki , do plików muzycznych, naruszające prawo autorskie sa surowo zabronione . Uzytkownicy łamiacy tą zasade beda banowani bez ostrzeżenia.
Zmieniony przez - sandmann21 w dniu 2005-10-02 23:01:10
BOŻE BROŃ
| |
|
Ekspert -
 |
|
|
Tomek S.
|
|
W takim razie bardzo prosze o piosenke z reklamy kit kata jak klijent spiewa w taksie |
 |
|
|
pawiel
|
|
Mohd. Rafi & Shailendra Singh - Gaadi Jandi-E-Chhalanga Mardi |
Ekspert -
 |
|
|
Tomek S.
|
|
Pawiel dziekuje ale tytuł znam,chodziło mi o linka,sog za pomoc leci. |
 |
|
|
mbele
|
|
Linka tu juz chyba nie dostaniesz, czytaj pierwszy post w tym temacie: Oczywiscie pamiętajmy iż w tym poście podajemy tylko i wyłacznie tytuł utworu . Linki , do plików muzycznych, naruszające prawo autorskie sa surowo zabronione . Uzytkownicy łamiacy tą zasade beda banowani bez ostrzeżenia.
|
|
awkm
|
|
pare dni mnie nie było i takie nowości z tymi linkami. aż krew sie burzy ale cóż... Ja mam zapytanie o taką reklame Idea chyba. babeczka sprząta biuro ze słuchawkami na uszach (i tam jakaś muza gra) ale paczy że szefo siedzi w biurze
z tymi linkami to przesadzili
|
Catfish
|
|
|
|
tancerz
|
|
...nie wiem czy bylo - muza z reklamy coca-coli sound waves. leciala w te wakacje w tv... koles poznaje nowych ludzi itp cos takiego. dzieks
|
Feat.
|
|
|
|
sroczka2
|
|
potrzebuje tytulu kawalka z reklamy discreet(podpasek)-taki lekki housik
Z gory dzieki za pomoc |
 |