witam
mam straszny problem, otóż poce się tylko pod pachami, w innych miejscach lajtowo plecy, dupsko to luz, próbowałem juz róznych sposobow drogie antyperspiranty itp nic nie pomaga, np nie poce sie ze stresu tylko tak samo leci bez niczego !!! bez wysiłku fizycznego nic, siedze w domu gram w gre, siedze na religii i sie poce ... ;/ tak się poce że aż mi przesi±ka koszulka i wchłania się do bluzy ... ;/ jest to bardzo uci±zliwe, pytam teraz poniewaz jest coraz cieplej i nie chce mieć takiego problemu
słyszałem co¶ o jakim¶ "antidralu" podobno jest bardzo skuteczny i tani
macie jakies porady, albo jakie w miare niedrogie "leki" stosowac do zwalczania tego
z gory dzieki
antidral, 13,72zl przed wakcjami,w wiekszosci aptek ,stosowac 1-2 razy w tygodniu na noc,bardzo skueczne, bylo, ban... ale bardzo szczypie przy uzywaniu
dziwki już tu s±±±±±±±±±±±!!!
"metaforyczny chuj"
Kilka lat temu miałem ten sam problem. Stosowałem antidral, ale w końcu nadmierna potliwo¶ć sama ust±piła z czasem.
JA wolałabym się przej¶ć do lekarza i zaczerpn±ć jego opinii na ten temat bo nadmierne pocenie się czasem jest objawem jakiej¶ choroby
A co do dezodorantów to skuteczny jest Etiaxil tylko,że drogi
Sholl ma specjalna linie kosmetykow do stop - Scholl Odour Control i Fresh Step. W ofercie sa miedzy innymi wkladki przeciwpotne.
[http://www.scholl.com.pl/fc_produkty.php?produkt=245]
Noctua Summe Farmosa Parvula