San Antonio vs LA Lakers - Mój typ: LA Lakers Phoenix vs Cleveland - Mój typ: Phoenix - szukam niespodzianki
Charlotte vs Houston - Mój typ: Charlotte - szukam niespodzianki Washington vs Orlando - Mój typ: Orlando Phildelphia vs Chicago - Mój typ: Philadelphia Toronto vs Detroit - Mój typ: Detroit Boston vs Memphis - Mój typ: Boston Atlanta vs Indiana - Mój typ: Atlanta Minnesota vs New York - Mój typ: Minnesota - szukam niespodzianki Milwaukee vs New Orleans - Mój typ: New Orleans Portland vs New Jersey - Mój typ: Portland Sacramento vs Cleveland - Mój typ: Cleveland Golden State vs Dallas - Mój typ: Dallas
orlando wygralo w sumie farciarsko.bylo tak,ze 2pkt wygrywalo orlando z 4-5minut do konca meczu.tylko najpierw pietrus za trzy pkt,potem lewis dodał i na koncu pietrus ich dobiłogolnie 21pkt jak sie nie myle,dobry jego mecz.
Nieważne czy na farcie czy nie, liczy się zwycięstwo
Pietrus zdobył 21 punktów, miał 6 asyst i 11 zbiórek
czyli pierwszy z ostanim zespolem z tej samej "division",oczekiwalem raczej pogromu w stylu +30/40pkt,a tu ledwo w koncowce
a gortrat'a duzo widzialem,mimo ze gral cos ok.4minut...ale zazwyczaj gdy byla przerwa,bo wyskakiwal i piatki czesto przybijał innym
zgadza sie,ale po takich statystykach:
-Orlando Magic (47-17)
-Washington Wizards (15-50)
czyli pierwszy z ostanim zespolem z tej samej "division",oczekiwalem raczej pogromu w stylu +30/40pkt,a tu ledwo w koncowce
To widzę że kolega raczej w NBA za długo nie siedzi skoro takich rzeczy wymaga. Jak samo hasło wskazuje "NBA where amazing happens" tu po prostu każdy jakieś tam małe szanse ma wygrać z każdym.
A Orlando z tego co oglądałem mecz większość czasu prowadzili grę i spokojnie sobie poradzili.
Jeśli szukasz meczy gdzie faworyt ogrywa przeciwnika różnicą 30/40 punktów to zapraszam do Euroligi a nie do NBA
Orlando vs Chicago 107:79 - taki pogrom raz na jakiś czas wystarczy
Charlotte vs Houston 86:91
Washington vs Orlando 103:112
Phildelphia vs Chicago 104:101
Toronto vs Detroit 88:88 po dogrywce 95:99
Boston vs Memphis 102:92
Atlanta vs Indiana 101:87
Minnesota vs New York 94:102
Milwaukee vs New Orleans 86:95
Portland vs New Jersey 109:100
Sacramento vs Cleveland 116:116 po dogrywce 123:126
Golden State vs Dallas 119:110