Autor |
"NIE BYŁO WYTRYSKU! POMOCY!!!" |
|
Red-i
|
|
Wysłana - 15 maj 2006 17:09 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Jestem z facetem od trzech miesięcy. Jest nam razem fajnie. Mamy po 17 lat. Ja jestem bardziej doświadczona od niego bo przed nim byłam z facetem ponad rok, straciłam z nim dziewictwo itd, a mój obecny facet jest teraz pierwszy raz w związku (pierwszy raz zakochany prawiczek). Bardzo się kochamy, spędzamy dużo czasu razem. Jakieś dwa tygodnie temu byłam u niego w domu na noc. Nie mielismy gumek więc nie było sexu, ale zrobiłam mu loda. Trwało to dobre 20 minut, po czym on powiedział mi że nawet mu do końca nie stoi... Pomyślałam że był zestresowany, bo w koncu pierwszy kontakt seksualny, albo niwyspany, bo to bło już nad ranem. Lecz wygląda na to że to problem na większą skale, bo trzy dni temu znowu próbowałam go doprowadzić do orgazmu i to trzy razy po pół godziny lachania!!! NIC!!!! A było naprawde erotycznie, alkohol, wiec luzik pełny, podniecony na maxa, erekcja pełna... ale orgazmu nie widać... BŁAGAM POWIEDZICE MI CO MOŻE BYĆ TEGO PRZYCZYNĄ. To żę nie umiem ssać mogę wykluczyć bo mojego poprzedniego mena umiałam do orgazmu doprowadzić w 3 minuty! Dodam jeszcze, że on palił kiedyś zioło.
 |
|
|
roberto 55
|
Outsider
|
|
Bij go po rękach
Znawca -
 |
|
|
CTA
|
bluesuit
|
|
zapytaj sie czy jak sobie bije konia to dochodzi, a jak nie to możesz jeszcze spróbować zakisić mu butelke tak jak to andrzejowi zrobili  |
Ekspert -
 |
|
|
Red-i
|
|
SAM DOCHODZI!!!!
|
Rhoff-kA
|
|
To żę nie umiem ssać mogę wykluczyć
|
CTA
|
bluesuit
|
|
no to spytaj sie czy za często tego nie robi, np. ze 3 razy pod rząd zaraz przed waszym spotkaniem, bo wtedy to może być tak jak jest czyli lipa. Pozatym może bardziej daj mu sie rozluźnić, popodniecać tobą, może poprostu nawet sie nie rozbierasz tylko dorywasz sie mu do *****a a chłopaka to mało kręci i myśli sobie wtedy co tu dzisiaj na kolacje zjeść. |
Ekspert -
 |
|
|
Rhoff-kA
|
|
|
|
Kubaa21
|
|
|
|
Rhoff-kA
|
|
Tak sobie myslę, że może on rozgranicza orgazm i wytrysk, a Ty o tym nie wiesz Może należy do tej NIEWIELKIEJ grupy !!
|
CTA
|
bluesuit
|
|
a może Ty tylko ssiesz a nic nie ruszasz?  |
Ekspert -
 |
|
|
Rhoff-kA