Autor |
"Na co zwracacie uwage u mezczyzn??" |
|
INSOMNIA
|
|
chcą być TRENDY  |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Dziewczyny lubia jak chlopak wyglada jakby mial cos w gaciach |
 |
|
|
Mottor 16
|
|
|
|
Gosia_p
|
|
|
|
OloKK
|
Dżony Dep
|
|
A rób jak chcesz. One rosną tylko do pewnej długosci, potem sie wymieniają
[www.facebook.com/olokk] |
Specjalista -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
Hadouken
|
|
Ja ******le . Ogolcie nogi-to jest faza (ale tylko do kolan). Mi tak zrobili na imprezie ostatniej. Teraz na treningi nie chodze . Ja z kolei slyszalem cos, ze generalnie "brzydkim" facetom podobaja sie "brzydkie" laski. I w sumie sie zgadza. Znam typa, ktory zbyt reprezentacyjny nie jest (wyglada jak dzwonnik z Notre Damme ). I jego laska rowniez (oboje polamane nosy po koncertach ). I to nie to, ze on sie wstydzi czy cos. Po prostu ta dziewczyna podoba mu sie najbardziej ze wszystkich. Dobrali sie po prostu
Znawca -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
to chyba jakis wyjatek mi sie wydaje z obserwacji i wlasnych dosw ze facet marzy zawsze o jak najlepszej dziewczynie = najpiekniejszej, a jak potem to wychodzi to juz wiadomo, róznie  |
 |
|
|
Gosia_p
|
|
piru blod ten post powstal zaraz po poscie "na co zwracacie uwage u kobiet"
i w obydwoch chodzi o to zeby napisac na pierwszy rzut oka co sie podoba nam w facetach lub kobietach
a w tak krotkim czasie o poznaniu charakteru drugiej osoby nie ma mowy
Zmieniony przez - Gosia_p w dniu 2004-07-12 00:17:31 |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
no to powiedzmy ze kobiety twierdza iz nie szukaja ideałów -> rzeczywiscie to co opisałyście wcale nie tworzy idealnego faceta, alez skad, przeciętny chlopak, ziombel wręcz  |
 |
|