Autor |
"Na co zwracacie uwage u mezczyzn??" |
|
Mottor 16
|
|
No zauwazylem juz od roku jakis zastuj, nie rosprzestrzeniaja sie dalej.
Spoko, ze nie golic bo zycia bez nic bym nie zniosl
|
|
OloKK
|
Dżony Dep
|
|
Tak jak Gosia mówi.
Jak mają pisać o fizycznej stronie to piszą.
Podobnie jak ja rozmawiam o wyglądzie dziewczyny to chyba nie powiem nic o charakterze, nie?
[www.facebook.com/olokk] |
Specjalista -
 |
|
|
Gosia_p
|
|
|
|
Snake-Eyes
|
|
|
|
Gosia_p
|
|
pewnie ze charakter sie liczy ale po dluzszym poznaniu!
a nei jak faceta mijam na ulicy! |
Ekspert -
 |
|
|
Master0
|
|
hmmm...widze ze moj post sie rozwija, to ja mam jeszcze jedne pytanie a na kase kobiety leca np. jak jest chlopak taki chudy no wieci guwno wart a ma dozo kast to na niego kobiety szybciej leca czy na takiego co ma malo kasy ale jest przystojny?
|
|
Gosia_p
|
|
|
|
selena
|
|
Kasa nie ma żadnego znaczenia.Nie interesuje mnie,czy facet ją ma,czy nie. |
 |
|
|
Helevorn
|
|
Moze dla naszych kolezanek z forum kasa nie ma zadnego znaczenia jednak dla ogolu kobiet pieniadze mezczyzny sa b.wazne. Na drugim miejscu afrodyzjakow jest wladza. Charakter i wyglad juz dawno zeszly na dalsze miejsca.
Przy okazji przypomnial mi sie jeden dowcip:
Dlaczego kobieta przypomina tornado?
Bo przychodzac jest goraca i wilgotna, a odchodzac porywa ze soba dom i samochod :D
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Dziewczyny nie chcą świadomie przed samą sobą mówić, że pieniądze, czy status męszczyzny jest dla niej ważny, ale podświadomie bardzo zwraca na to uwagę. To zwykły bodziec, który jej mówi, że bogaty samiec zapewni lepsze życie ich potomkom, większa szansa na przetrwanie. I choć świadomie możecie uważać inaczej to podświadomie przez wieki wieków będziecie zrwacać na to uwagę To tak jak duże piersi kobiety zwracają uwagę męszczyzny, że to zdrowa kobieta = będą zdrowe dzieci. Tak to już jest i choć to się częściowo zatarło w społeczeństwie, nikt nie chcę się "wstydzić", że zwraca uwagę na pieniądze, ale natura zawsze pozostanie naturą. |
 |
|