FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 76838 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Na co zwracacie uwage u mezczyzn?? 
[powiadom znajomego]    
Autor "Na co zwracacie uwage u mezczyzn??"   

VooDooDoll
 Wysłana - 7 sierpień 2004 15:36      [zgłoszenie naruszenia]

Czyżbyś uważał sie za mało inteligentnego?
Poczucie humoru owszem, ale nie tylko smiać bym się chciała wspólnie... Wolę mieć o czym porozmawiac.

Specjalista -

nupel
lachoniator
 Wysłana - 7 sierpień 2004 15:42      [zgłoszenie naruszenia]

czy uwazam sie za malo inteligentnego?? poczesci tak a to spowodowane jest moją chorobą (dyzlekcja) ale rozmawiac moge nawet inteligentnie polonczone z leką nutką humoru :D

WybrzydzoSS....... nie dupiSS

""Nastepny fifaraka sie znalazl, straznik teksasu ****a silesia figter i nieugiety prze ****""
[www.famewear.pl]

Ekspert -

VooDooDoll
 Wysłana - 7 sierpień 2004 15:46      [zgłoszenie naruszenia]

Dysleksja nie oznacza obniżonej inteligencji. Moge nawet z pełną odpowiedzialnością stwierdzić, że nie ma większego związku. Więc akurat z tego powodu nie powinieneś sie za mało inteligentnego uważac.
A jak nie wierzysz mi to uwierz psychologom:

"Termin dysleksja rozwojowa obejmuje kilka rodzajów zaburzeń:

DYSLEKSJA- trudności w czytaniu (zaburzenia zarówno tempa i techniki czytania, jak i stopnia rozumienia treści)
DYSORTOGRAFIA- trudności z opanowaniem poprawnej pisowni ( dziecko popełnia błędy ortograficzne mimo dobrej znajomości zasad pisowni)
DYSGRAFIA- niski poziom graficzny pisma (brzydkie, koślawe litery, trudności z utrzymaniem się w linijce, litery w wyrazach nierówne)
DYSKALKULIA - problemy w matematyce (niski poziom rozumowania operacyjnego, kłopoty z pojęciami abstrakcyjnymi, np. pojęciem liczby, wielkości, proporcji).
Te trudności w uczeniu się nie zależą od poziomu inteligencji dziecka (często dyslektycy to osoby o wysokiej, a nawet wybitnej inteligencji - np. Albert Einstein, twórca teorii względności), od kompetencji nauczyciela ( dysleksja jest zjawiskiem powszechnym na całym świecie, bez względu na preferowany system kształcenia), nie są też wynikiem lenistwa czy złej woli ucznia (przypominałoby to robienie na złość sobie samemu). "

Zmieniony przez - VooDooDoll w dniu 2004-08-07 15:47:47

Specjalista -

nupel
lachoniator
 Wysłana - 7 sierpień 2004 16:10      [zgłoszenie naruszenia]

komus musialo sie cos pomylic bo z tego co ja wiem to jak sie mowi ze ktos jest dyzlektykiem to znaczy ze ma problemy z poprawną pisownią a nei z czytaniem !

""Nastepny fifaraka sie znalazl, straznik teksasu ****a silesia figter i nieugiety prze ****""
[www.famewear.pl]

Ekspert -

VooDooDoll
 Wysłana - 7 sierpień 2004 16:11      [zgłoszenie naruszenia]

Nikomu się nic nie pomyliło. Wierz mi, 8 semestrów nauki o tym mam za sobą
I dyslektykiem, nie dyzlektykiem. Ciekawe, że każdy dyslektyk robi błąd w tym wyrazie

Zmieniony przez - VooDooDoll w dniu 2004-08-07 16:12:34

Specjalista -

nupel
lachoniator
 Wysłana - 7 sierpień 2004 16:13      [zgłoszenie naruszenia]

o to przepraszam ja caly czas myslalem ze dyzlektyk to to samo co dyzortografik :D

[www.famewear.pl]

Ekspert -

VooDooDoll
 Wysłana - 7 sierpień 2004 16:18      [zgłoszenie naruszenia]

Pozatym dysleksja to nie choroba. Choroba to "dynamiczna reakcja ustroju na działanie czynnika chorobotwórczego, prowadzącego do zaburzeń naturalnego współdziałania narządów i tkanek a w następstwie do zaburzeń czynnościowych i zmian org. w narządach i calym ustroju...."
Przyczyną tego typu zaburzeń (dysleksja) mogą być mikrouszkodzenia tych części kory mózgowej, które są odpowiedzialne za rozpoznawanie słyszanych głosek, widzianych liter, łączenia ich w wyrazy. Nie ma tu czynnika chorobotwórczego

Specjalista -

missmax
 Wysłana - 8 sierpień 2004 18:26      [zgłoszenie naruszenia]

nupel - ja rowniez zwracam uwage na poczucie humoru,,, bez niego ani rusz . Usmiech rowniez wazny [zadbane zabki tesh....]

~CRAZZY MISSMAX~

nupel
lachoniator
 Wysłana - 10 sierpień 2004 19:27      [zgłoszenie naruszenia]

poczucie to najwazniejsza cecha wedlug mnie:d (ząbki zadbane to fakt ale zadbane a nie wybielane (przynajmniej ja mam takie odczucie jesli chodzi a dziewczyny (kobiety):D

[www.famewear.pl]

Ekspert -

OLcia w-w
 Wysłana - 10 sierpień 2004 20:13      [zgłoszenie naruszenia]

Na wzrost- 185 cm i wzwyz , a pozniej na to czy jest zadbany, czysty, kulturalny itp. Nie mam konkretnych wymagan, moge napisac jaki jest moj ideal, ale to sie mija z celem bo takiego raczej nie znajde. Ogolnie chodzi o to co wymienilam wyzej.
To wszystko chyba dlatego ze sie starzeje i nie jestem tak powierzchowna jak niektorzy i nie robi mi roznicy czy bedzie mial ciemne wlosy, duze dlonie czy krzywy nos

EDIT: zapomnialam o zboczeniu zawodowym - jeszcze patrze w zeby, ale to nie tylko potencjalnemu kandydatowi na meza ale kazdemu Nie chodzi o to zeby koniecznie byly proste jak od linijeczki bo to sie da skorygowac (sama sie moge tego podjac ) ale wazne zeby byly zadbane i czyste bez plesniawek i tympodobnych niespodzianek

Zmieniony przez - OLcia w-w w dniu 2004-08-10 20:15:37

to je na piču .

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 67 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Na co zwracacie uwage u mezczyzn??

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67