Autor |
"Na co zwracacie uwage u mezczyzn??" |
|
Grasik
|
|
niestety nie mam tu uprawnien identycznych jak w sooplach i na sfd;)
a wracajac do tematu - ciezko powiedziec, na co zwracam... problem w tym, ze nie potrafie tego sprecyzowac, bo to tkwi gdzies we mnie; moze to potega podswiadomosci...?
|
|
VLAD.IV
|
|
|
|
Grasik
|
|
hehe... spokojnie, rozoomiem i nawet bedac kobieta, podziele twoje zdanie, bo sama wiem, ze niestety tak czesto jest; ale znamy sie na tyle, ze przypooszczam, iz wiesz, o czym moowie... akoorat stricte w moim przypadku
i co z tego, ze bedzie to bmw, koopa kasy, wielkich znajomosci.. zlota klatka... skoro to bedzie TYLKO klatka?
pisales gdzies o tych kwiatach... a ja nawet nie bylabym w stanie prosic o cos takiego... jakkolwiek insynuuowac czegos podobnego /choc nie przecze, ze mimo zaklopotania zapewne sprawilby mi taki gest przyjemnosc/; moze jestem dziwna pod tym wzgledem, ale cooz za to moge...
pozdrawiam...
|
|
INSOMNIA
|
|
ja zwracam uwagę na postawe..nie lubie kiedy facet sie garbi..nie lubie zarostu:D ale jak ma krzywe nogi np. to jest rzeżnia(ohyda), no i musi miec ładna buzke jesli o wyglad chodzi bo caly czas tu o tym klepiecie..fajne ubranie(nie dres) ! i jest okay:) pozdrawiam
DEMbka w szczegolnosci hehe |
 |
|
|
Hadouken
|
|
Wlasnie przeczytalem wypowiedz Sue i zdalem sobie sprawe, ze:
-mam posture lekko przygarbiona, tzn. nie garbie sie ale niektorzy (babcia ) mowia, ze tak wygladam
-golic czesto mi sie nie chce
-ubieram sie w sumie w byle co (ale nie dresy )
-twarz niedlugo tez bede mial troche "przefasonowana" (trenuje bjj i przede na widmo kalafiorow zamiast uszu i obitej geby po sparringach)
Ale podobno nadrabiam charakterem i zyskuje przy blizszym poznaniu
Zmieniony przez - Hadouken w dniu 2004-08-29 18:34:29
Znawca -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Pisze bo uważam że ciekawy temat i warto by było go odświeżyć. |
 |
|
|
Dj_Smalec
|
|
jak cie to tak ciekawi to napisz na co zwracasz uwage u mężczyzn.....
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
Dj_Smalec
|
|
o i to mi sie podoba,a nie tylko kasa i dobra bryka ...
 |
|
|
missmax
|
|
na osobowosc!!! puczucie humoru.. inteligencja.. potem "look"
|