Autor |
"Na co zwracacie uwage u mezczyzn??" |
|
wodór
|
|
Jacek-F : określ swoją płeć bo nie jestem pewnien
 |
|
|
Dj_Smalec
|
|
no co ty wodór ,to Jacek ...
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Ale to chyab tylko wyjątki. Ja mam sąsiadke, super laska a zadaje sie z gościem o pół głowy niższym od niej, a d otego takim okrągłym jak beczka po piwie, zero widocznych mięśni tylko brzuch piwny jak u kobiety w 9 miesiącu. Tyle ze koleś co raz to przyjezdza do niej innym,nowym autem. Mi sie wydaje ze taką fajnąlaske to stać na łądniejszego chłopaka, a moze to jego osobowość :))? |
 |
|
|
Dj_Smalec
|
|
on po prostu zapewnie jej finansowe bezpieczeństwo ,nie wiesz tego czy ona go kocha ,piękne kobiety kochają nie zawsze pieknych męzczyzn ...
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
A temat chciałęm odnowić bo interesuje mnie pewna sprawa. kiedyś na w-f-ie kumple sie popisywali i chwalili jak to oni ostatnio przybrali n wadze. Faktycznie, mzoe i przybrali, ale patrząc na ich mięsnie piwne to chyba nie od siłowni tylko od piwska.Fajne jest teżto że chłopcy cieszyli sie ze mają tyle tłuszczu uważając ze łatwo jest go zamienic w mięśnie :)) <hahaha>. Jak to jest z wami kobietami, wolicie facetów takich miśkowatych, z grubą łapą (od tłuszczu a nie od mięścni ) czy chudszych ale z zarysowaną kratką na płąskim brzuchu, chudszymi ramionami ale widocznym zarysem mięśni. Bo mi laski zarzuciły ostatnio że jakis chudy jestem. Moze nie jestem jakis super przypakowany ale przy 10 % odsetku tłuszczu i wzroście 180 cm waże ok 70 kg, 76 w talii, 31 w bicepsie, 54 w udzie. Osobiście uważam ze lepiej być chudszym ale wysportowanym niż większym ale z brzuchem piwnym. Czekam na odpowiedzi. |
 |
|
|
Dj_Smalec
|
|
w sumie ,dziewczyny wolą chudszych z zarysowanymi mięsniami
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
A co dziewzyny o tym sądzą??? |
 |
|
|
OLcia w-w
|
|
nie lubie chudych
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Tylko mi nie chodzio takich mocno chudych jak patyk, tylko pozbawionych zbędnych fałd tłuszczu na brzuchu i rękach. |
 |
|
|
Majma
|
|
hehe mając 31 w bicepsie, 76 w talii i ważąc 70 kg przy wzroście 180 nie uważasz się za chudego?
|