Autor |
"Na co zwracacie uwage u mezczyzn??" |
|
Whitestock
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
Mój kumpel też ma tyle i miał problemy ze znalezieniem panny na 100-dniówke, nie chodzi o to że cienki z niego kasanowa ale jakoś tych łądnych i ok 180 cm było jakoś mało, alw ostatecznie dał jakos rade. A odnośnie tego tematu. Możecie mi wieżyć lub nie ale kiedyś czytałem w jakiejs gazecie rankin co najbardziej podnieca laski to na pierwszym miejscu był przypakowany facet wypaćkany w smarze samochodowym :) Co o tym sądzicie laski?? |
 |
|
|
Dj_Smalec
|
|
no jak nie posmarujesz to nie pojedziesz ...
 |
|
|
Hadouken
|
|
Heh. No to Olcia u Ciebie juz widze nie mam szans (173 cm) . I, cholera, musze sobie wreszcie kiedys zmierzyc tego bica, bo wszyscy rzucacie tu obwodami a ja nawet nie wiem w jakiej "kategorii" jestem
Znawca -
 |
|
|
Dj_Smalec
|
|
papierowa lekko śmieszna...
 |
|
|
Cahir
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
Witam wszystkich troche dziwny artykuł, chyba jesteście facetami ok rozumiem że chcecie sie podobać, ale bez przesady! Ja w życiu nie mordowałbym się na treningach by podobać sie laskom ja poprostu uwielbiam zmęczenie i odprężenie po tym. Skoro tak chcecie się podobać to walcie koks w miech zrobisz z siebie ślicznego Kenia na którego poleci większość dziewczyn. To prawda są porządne dziewczyny sam mam taką, też czasami mówi żebym już nie rósł ale co tam. Jeśli naprawde mnie kocha to raczej moje wnetrze niz mój wygląd! Bo jeśli tylko mój wygląd to już dawno bym sobie odpuścił. Nigdy nie ćwiczyłem by sie podobać i wcale jakoś mnie to nie podnieca że jaeś blondyny przyglądają mi sięe bo wyglądam nieprzecietnie.
A co do tego co się podoba kobietom to chyba fakt bo ja też słyszałem że tyłek ma duż e znaczenie  |
 |
|
|
Dj_Smalec
|
|
dlatego przysiady pełne rulezz
 |
|
|
INSOMNIA
|