Autor |
"Na co zwracacie uwage u mezczyzn??" |
|
BAR_tek
|
|
zalezy od dziewczyny.Jedne lubia rybke drugie akwarium
Zmieniony przez - BAR_tek w dniu 2004-12-30 17:22:54
|
anarki111
|
|
Ja wolę rybkę, bo można ją zjeść, a akwarium to nie za bardzo . |
 |
|
|
Year1997
|
|
Przyłączam się do prośby FunkyKovala. Dziewczyny wrzućcie jakieś fotki, bo chce ocenić swój, a nijak nie wiem jak ten ideał wygląda  |
 |
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
Quart
|
|
|
|
F0rest
|
|
a jak ktos bardzo kręci dupą zwracacie na to uwage, bo ja coraz częsciej slysze takie komentarze ze strony dziewczyn i robie to zupełnie nieswiadomie(podświadomie?)
|
vox
|
|
aaaa jak ktoś chodzi w szerokich spodniach to dziewczynki nie widzą tyłka w pełnej krasie, i jak wtedy oceniacie? |
Znawca -
 |
|
|
4r3k
|
|
U mnie w klasie jest klientka która sie sie bawi tylko po prostru łapie i sprawdza co kto ma :)
|
anarki111
|
| Wysłana - 4 luty 2005 09:16 Usunięta przez Helevorn za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
elfikbln
|
|
ja zwracam uwage hmm na poczucie humoru, i na to czy z facetem moge sie dogadac, i czy chemia miedzy nami jest ok, co mi z tego ze stoi przedemna ksiaze na bialym koniu ktory slowa nie potrafi z siebie wydukac, dla mnie porozumienie sie to podstawa, potem na niektore rzeczy mozna przymknac oko, zazwyczaj ludzie ktorzy sa zawsze weseli, maja dobry humor, zawsze maja w sobie duzo werwy - sa dobrymi kochankami:)
no o takich rzeczach jak ladne zeby, czyste paznokcie, zadbane wlosy, juz nie bede wspominac, bo wszytsko mozna "naprawic" |
 |
|