Autor |
"Na co zwracacie uwage u mezczyzn??" |
|
Francesc0
|
|
Eee to ja nie mam żadnych szans u kobiet :/ Mam 15 lat jestem chuuuuuuuuudy, mięśni mało,mam (jak to sie fachowo nazywa) zapadniętą klatke piersiowa :/ :[ a na dodatek brzuch mi wystaje...
>> Nie miałem i nie bede mieć dziewczyny :/
>> Zdołowany :/
>> Ide się zabić |
 |
|
|
ven0m89
|
|
Francesc0 nie przejmuj sie ja też mam wiek coś koło tego (15 zakończona) i też podobny problemik - 180, klatka cienko, łapy chude (15-30 max)i szczerze Ci powiem żę powoli walić mi to zaczyna bo i tak kiedyś przybierze sie troche ciała. Na razie to na 90 % taki wiek - jeden jest przypakowany drugi opszczep, trzeci jeszce inny... Wrzuć na luz i sie nie przejmuj, chociaż zawsze nad sobą mozna troche popracować ;)
Pozdro |
 |
|
|
LukRecJa
|
|
Francesko - a ja dodam, że tak to już bywa, że babki lubią się powyżywać na necie i czasami bzdurzą sobie o jakichś tam super-hiper-mega-idelanych nieistniejących facetach. Tak na prawdę to myślę, że w real inaczej do tych spraw podchodzą. Ja np kieruję się zasadą - mój ideał nie musi być idealny (ale musi mieć duże łapy ehhehe ).
pozdróweczka
|
|
Francesc0
|
|
|
|
ven0m89
|
|
Nadzieja jest zawsze - tylko jej nigdy nie trać bo w ten sposób można bardzo łatwo wszystko zaprzepaścić.
Pozdro |
 |
|
|
Year1997
|
|
"niestety fajne pupy sa tylko na stronach gejowskich"
To juz wiem czemu sam nie znalazlem :)
LukRecJa - S G
Wududolka - Nie wszedl drugi raz |
 |
|
|
anarki111
|
|
Ale czasy nastały. Dziewczyny to raczej powinny patrzeć na to czy facet jest inteligentny, miły itp. a nie na wygląd . |
 |
|
|
pyska2005
|
|
|
|
Robson_87
|
|
pyska2005 fajny masz avarek