Sweet ja Cie proszę ... chyba mi nie powiesz, że nie rzucasz czasem wzrokiem na męskiego członka uwięzionego w okowach spodni No prosze Cię nie kłam hallucyon już o tym pisałam wcześniej Zmieniony przez - Andromedaa w dniu 2006-11-09 23:35:00
taa... jakie ładne określenia na ku.tasa _______________________________ zielony
Czizys Andro _______________________________ (<>)...ZAGŁĘBIE'NI...(<>) "A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of"
Szczera jest i ma rację _______________________________ stateczna żona swojego męża%-)
naprawde ... mysłame ze tylko ja jestem pop.ierdolony ... na tym, forum czuje sie jak u siebie w domu
"naprawde ... mysłame ze tylko ja jestem pop.ierdolony ..." no, mow za siebie "na tym, forum czuje sie jak u siebie w domu" juz po drugim poscie?
Uuuu jacy święto***livi I to Chłopy się oburzyły najbardziej ... co łyso Wam, że patrzymy na Wasze członik hehehehe Wy na Nasze pieris możecie się patrzeć Łyso nieeeeeeeeeeeeeee :-*
I kto powie,że wielkość się nie liczy _______________________________ stateczna żona swojego męża%-)
w koncu odwazyłem sie cos napisac i od razy zosatłem zbluzgany , naprawde sie zaraz popłacze
czemu łyso , ja juz dawno zauwazyłem jak moja niunka luka wzrokiem na pas ... wiec nie ma w tym nic dziwnego