Autor |
"Na co zwracacie uwage u mezczyzn??" |
|
Nortgaroth
|
|
A umysł? To was już nie pociąga? Bo jeżeli tak to szans na żaden trwały związek się nie przewiduje  |
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
|
|
zMar
|
|
|
|
Tadziker
|
|
EEE tam...jeśli chodzi o umysł,to mogą zauważyć go tylko te z umysłem,a tych jest znacznie mniej.Poza tym nie można być hipokrytą,sam też nie chodziłbym z jakimś pasztetem tylko dlatego, iż ów pasztet ma dodatek w formie mózgu...
|
Kalarepka
|
|
No ładnie...była mowa o wyglądzie jedynie...jeśli chodzi o wygląd, to proste że tyłeczek sexy jest ważny...
...ale jeśli chodzi o całokształt, jak to kilka osób się 'czepiało' ;/ to chyba oczywiste, że też, a w sumie PRZEDE WSZTKIM, ważna jest inteligencja...w ogóle to co facet ma w głowie ;>....w trwałym związku, rzecz jasna... :D |
 |
|
|
zMar
|
|
a w sumie PRZEDE WSZTKIM, ważna jest inteligencja
no pewnie hahahahahahaha doBRe chyba Ty masz jakies inne poglady LOL
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
zMar-jak facetem na inteligencję na poziomie ameby to mu nawet tytuł mistera uniwersum nie pomoze
|
|
betta01
|
|
|
|
Sweet69
|
|
Ale Miareczko!!!!!! taka Ameba, która pakuje od wyrośnięcia swego pierwszego włoska, nie mieszcząca sie w drzwi, po brzegi wypełniająca swego fiata 126p...... z huyem jak cukinia ..... i jak Miareczka? Że nie?
|
Ekspert -
 |
|
|
alicjaPMI
|
|
jeśli chodzi o umysł,to mogą zauważyć go tylko te z umysłem,a tych jest znacznie mniej.Poza tym nie można być hipokrytą,sam też nie chodziłbym z jakimś pasztetem tylko dlatego, iż ów pasztet ma dodatek w formie mózgu...
no i tutaj przyznaje koledze calkowita racje. a jesli chodzi o cechy wizualne to kazda kobieta lubi i patrzy na cos innego.
ja zwracam uwage najpierw na oczy, nos, tylek, usta i sposob w jaki facet sie wyraza. bo jak bedzie mi zaciagal wiochą gorzej niz Pawlak do Kargula to nawet wyglad nie wiem jakiej "laluni" mu nie pomoze |
 |
|